reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

Ja mam wizyty różnie bo u mnie usg robi osobno, więc raz na usg a następnie na badanie tak średnio mi wychodzi co 2 tyg, choć teraz bede miała długa przerwę bo byłam 5 grudnia a nast wizytę mam 2 stycznia, ale w międzyczasie mam polowkowe, jak jestem u niego bez usg to tetno sprawdza i jestem spokojniejsza,
żałuję bo mogłam sobie sprawić dedektor tetna, a miałam chwile paniki:szok:

reklama
Witam, nowe mamusie, widzę że trochę grono się powiększyło. ☺️
Ja w pierwszym trymestrze miałam okropną cerę i włosy, dramat. Zresztą cały pierwszy trymerstr był do bani.
Dziś zamówiłam sobie kilka ciuchów ciążowych. Najlepsze, że zamówiłam tunikę, która ma przyjść przełom stycznia /lutego tylko, że ja nie będę wtedy już mieszkać pod tym adresem. :baffled: Napisałam do sprzedawcy czy może wysłać mi na nowy adres, ale bez odzewu. Dostałam tylko z automatu maila ze dziękujemy i wyślemy oczywiście pod stary adres. No trudno jak coś będę w plecy. Ciąża nie służy myśleniu :D.

Czemu fatalne wyniki? Powodzenia jutro [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hematokryt 32%, hemoglobina 11,5, mocz pH 8 , liczne bakterie, itd. Teoretycznie wyniki odbiegają od norm ale dostałam informacje ze "tak się zdarza" i tyle. Czuć, czuje się dobrze, objawów zapalenia pęcherza nie mam.
Co do odzieży ciążowej.... mogę pochwalić spodnie z h&m, sluza mi na codzień. :)

Ech, a u nas w zadnym h&m nie ma już działu ciazowego :( w c&a tez nie widzialam.

Cos wyczuwam choróbsko. Wierci mnie w nosie, kicham i gardło boli jak jasny gwint

reklama
Ja mam jedne z h&m i 2 pary z next. Osobiście wolę też next są super.
Ale dużo sklepów ma dział ciążowy tylko przez neta :(

Do góry