reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Czesc dziewczyny. Miałam wspaniały weekend. Dużo na świeżym powietrzu, no i wczoraj kino. A dziś.... deszcz, zimno i moje samopoczucie odrazu nienajlepsze:-(. Wszystko mnie od rana drażni lub smuci. Na szczęście wieczór jest już nieco lepszy. Ach te hormony.

reklama
Minka, MM - dziekuje Wam za odpowiedzi odnosnie Linomagu, bo nie bylam pewna czy masc, czy krem, czy z witami A+E czy F.. tak to jest jak jest duzy wybor:-D

Co do humorow to u mnie tak samo, coraz gorzej... dziwie sie, ze moj Maz jeszcze ode mnie nie uciekl.;-)

Oj hormony u mnie też szaleją, do tego ta paskudna pogoda - faktycznie trudno ze mną wytrzymać :dry:
Jeszcze troche i wrócimy do "normalności"

A ja dzis caly dzien bylam na powietrzu,az mnie geba pali od slonca.4 pralki prania zrobilam.TYez jeszcze nie mam naszykowanej torby.Dzis w aptece kupilam chociaz sol fizjologiczna do oczu dla malenstwa.I od jutra zaczynam prac ciuszki malenkie.
Cosmolady to ci wiadomosc....ja bym mojega gina zastrzelila na poczekaniu jakby mi teraz powiedzial ze to chlopiec,dlatego ja go tak przyciskalam zeby mi czarno na bialo pokazal psite zebym byla pewna na 100% i jestem juz spokojna ze ptaszek nie wyrosnie.
Łania Linomag zielony( maśc) na poczatek
1398.jpg

bo czerony jest chyba od 6 miesiaca dopuszczalny .a jesli chodzi o Oilatum to
42471b.jpg

Pozniej od 1 miesiac zycia szampon jest tez.I to wystarczy,jesli sie martwisz ze sama kapiel wz plynem oilatum nie wystarczy to jest tez mydlo w kostce tej seri ale nie potrzebne

Olu nie wiem czy jeszcze przed porodem uda nam sie isc do tego zoo,jakos jestem padnieta od dwoch dni,Troche przejde,a raczej przepelzne bo chodzeniem to juz chyba tego nazwac nie mozna.No ale moze moze,a jak nie to pojdziemy na spacerek do zoo z naszymi niemowlaczkami ,i Łania,Dotkass i chyba Mm81 z tego co pamietam z Wawy teraz ,to tez sie z nami spotkaja.

Pola no wlasnie i tu jest problem bo zdania podzielone.....Chyba z mojej Nikolki nic nie bedzie a szkoda....wiekszosc uparla sie na Sandre.Mi jeszcze przez glowe przeszla Olivia

Iwonka - dziekuje za odpowiedz. Co do Oilatum to wlasnie dlatego chce go kupic, by juz z mydelka nie korzystac, no i oliwki potem. A co do imienia, to z tych trzech, to wlasnie Oliwia mi sie najbardziej podoba.:-) Nawet chcielismy dac na poczatku naszej dzidzi tak na imie, ale jakos stanelo na Maji.

reklama
Do góry