reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
A nie bierze Twoja czasem Vigantolu? bo słyszałam, że od tego też może boleć brzuszek. My mamy Devikap i jest spokój.
Nie nie bierze Vigantolu,nawet nie znam takiego leku ...A jaki skład ma Devikap rozumiem ,że na kolkę to to
?
Moja zaczeła dziś kolkę przed 18 00
ale za to po kapieli jest spokój jak na razie -odpukać

Mąż mi padł na kanapie a ja jeszce muszę głowe umyc i nie wiem co ja jeszcze przy kompie robię
A w nocy kto za mnie do dziecka wstanie???

Ach dobrze ,że dzieciaczki tak szybko rosną potem bedzie nam szkkoda ,że tak porosły

A te 5 mcy mi zleciał jak nie wiem co

...............
Dałam jej wody koperkowej -juz 3 butle rozpoczynam pozatym były 2 butle espumisanu i teraz mam infacol (do dupyyyyyyyy)mojej nie pomaga

Dobra żegnam sie DOBREJ NOCKI MAJÓWKI:-):-):-)

?Moja zaczeła dziś kolkę przed 18 00
ale za to po kapieli jest spokój jak na razie -odpukać

Mąż mi padł na kanapie a ja jeszce muszę głowe umyc i nie wiem co ja jeszcze przy kompie robię

A w nocy kto za mnie do dziecka wstanie???

Ach dobrze ,że dzieciaczki tak szybko rosną potem bedzie nam szkkoda ,że tak porosły

A te 5 mcy mi zleciał jak nie wiem co

...............Dałam jej wody koperkowej -juz 3 butle rozpoczynam pozatym były 2 butle espumisanu i teraz mam infacol (do dupyyyyyyyy)mojej nie pomaga

Dobra żegnam sie DOBREJ NOCKI MAJÓWKI:-):-):-)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witam się trochę póżno, ale lepiej niż wcale 
Byłam dziś z mamą i Igą na pogrzebie znajomego mamy i przy okazji odwiedziłyśmy grób mojego dziadka. Stoimy przy tym grobie, stoimy, nagle ja patrzę na daty urodzin i śmierci i aż mnie zamurowało. Dziadek urodził się dokładnie w tym samym dniu co Iga. Jakoś tak mnie dreszcz przeszedł i łzy mi napłynęły do oczu. Iga urodziła się dokładnie 101 lat później. Na szczęście dziadek był dobrym człowiekiem i cieszył się dobrym zdrowiem, więc może i z Igą będzie podobnie. Zastanawiam się, na ile to jest zbieg okoliczności. Może dziadek chciał, by Iga się właśnie urodziła w tym dniu

Byłam dziś z mamą i Igą na pogrzebie znajomego mamy i przy okazji odwiedziłyśmy grób mojego dziadka. Stoimy przy tym grobie, stoimy, nagle ja patrzę na daty urodzin i śmierci i aż mnie zamurowało. Dziadek urodził się dokładnie w tym samym dniu co Iga. Jakoś tak mnie dreszcz przeszedł i łzy mi napłynęły do oczu. Iga urodziła się dokładnie 101 lat później. Na szczęście dziadek był dobrym człowiekiem i cieszył się dobrym zdrowiem, więc może i z Igą będzie podobnie. Zastanawiam się, na ile to jest zbieg okoliczności. Może dziadek chciał, by Iga się właśnie urodziła w tym dniu

Witam majóweczki!
Dopiero teraz mogę poczytać co u was. Chyba uda mi się dzisiaj nadrobić zaległości
, chociaż jestem padnięta, bo dzisiaj miałam wyprawe z Niki do banku = 4 godzinny spacer
.
Ostatnie dni miałam pełne wrażeń. Zapisałam się na kurs prawa jazdy i weekend spędziłam na zajęciach z teorii. Ale praktyka też musi być i M uczył mnie podstaw prowadzenia samochodu
.
Dzisiaj w końcu dostałam zdjęcia z mojego ślubu i przez pół dnia bawiłam się w obrabianie. Mała próbka jest tutaj Picasa Web Albums - Anna Maria - Anna i Marek i w kolorze Picasa Web Albums - Anna Maria - Anna i Marek-...
Zrobiłam dzisiaj też porządki z ubrankami Niki. Jaka ona była malutka
. Będę trzymać ubranka, bo jednak chcemy mieć drugiego dzidziusia za jakieś 3-4 lata:-).
Kathy współczuje tych nieprzespanych nocy. Biedne maleństwo, moja miała na szczęście tylko raz kolke
Aurelia będzie dobrze
musi być
Dobrej i przespanej nocy!
Dopiero teraz mogę poczytać co u was. Chyba uda mi się dzisiaj nadrobić zaległości
, chociaż jestem padnięta, bo dzisiaj miałam wyprawe z Niki do banku = 4 godzinny spacer
.Ostatnie dni miałam pełne wrażeń. Zapisałam się na kurs prawa jazdy i weekend spędziłam na zajęciach z teorii. Ale praktyka też musi być i M uczył mnie podstaw prowadzenia samochodu
.Dzisiaj w końcu dostałam zdjęcia z mojego ślubu i przez pół dnia bawiłam się w obrabianie. Mała próbka jest tutaj Picasa Web Albums - Anna Maria - Anna i Marek i w kolorze Picasa Web Albums - Anna Maria - Anna i Marek-...
Zrobiłam dzisiaj też porządki z ubrankami Niki. Jaka ona była malutka
. Będę trzymać ubranka, bo jednak chcemy mieć drugiego dzidziusia za jakieś 3-4 lata:-).Kathy współczuje tych nieprzespanych nocy. Biedne maleństwo, moja miała na szczęście tylko raz kolke

Aurelia będzie dobrze
musi byćDobrej i przespanej nocy!
Hejka Majóweczki!!! Muszę nadrobić zaległości bo nie mogę dokopać się do kompa!!! W niedzielę wróciłyśmy dopiero na kąpanie, wczoraj cały dzień w "młynie", tzn. pranie, gotowanie, prasowanie itd..., a dziś mężulek przygotowywał dokumenty na rozmowy rekrutacyjne. Natala ma od wczoraj dni na "wyjca", cały dzień musiała być w centrum zainteresowania... Nawet nie mogłam usiąść na necie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Devikap to tez jest witamina D3.
Aurelia nie strasz ja tez mam czasami tak ..
panna migotka moze tak mialo byc specyficzna sytuacja jest z zmoim dziadkiem i moja siostra ... W sylwestra mama byla u rodzicow a tata w pracy, a dziadek moja mame wyganial no jedz do niego co on tak sam tak no jedz to twoj maz i pojechala .... tydzien puzniej zmarl dziadek a po jakims czasie sie okazalo ze mama w ciazy i zmajstrowali w sylwestra niby nic co ? a siostrzyczka to istny charakterek dziadka ...
keyko super fotki
tez chcialam isc na prawko ale nie ma kto mi malego pilnowac :-(
jejuuu jak on chrapie... zaraz wyjdzie razem z lozkiem jak ten moj Darusiek moze spac biedne dziecko...
Aurelia nie strasz ja tez mam czasami tak ..
panna migotka moze tak mialo byc specyficzna sytuacja jest z zmoim dziadkiem i moja siostra ... W sylwestra mama byla u rodzicow a tata w pracy, a dziadek moja mame wyganial no jedz do niego co on tak sam tak no jedz to twoj maz i pojechala .... tydzien puzniej zmarl dziadek a po jakims czasie sie okazalo ze mama w ciazy i zmajstrowali w sylwestra niby nic co ? a siostrzyczka to istny charakterek dziadka ...
keyko super fotki
tez chcialam isc na prawko ale nie ma kto mi malego pilnowac :-(
jejuuu jak on chrapie... zaraz wyjdzie razem z lozkiem jak ten moj Darusiek moze spac biedne dziecko...
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Aurelia a czemu mialabys sie nie doczekac ??
Za kołnierz i do ołtarza ..;-)
Za kołnierz i do ołtarza ..;-)