reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny, ja jestem co prawda w marcowkach i dzisiaj zaczynam 11 tydzien ciąży, ale śledzę was i kibicuje wszystkim z całych sił! I też stresuje się (na pewno nie aż tak jak wy) waszym testowaniem. Już się nie mogę doczekać tych pozytywnych testów :). Wysyłam wam ciążowe fluidy i będę dalej obserwować z ukrycia ;)
Dziękujemy za kciuki i życzę nudnych 9 ciu miesięcy [emoji4][emoji11]

reklama
A co to za zastrzyk że może fałszowac wynik testu ciążowego
Zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Bez niego nie mam owu. I w nim są zawarte hormony alfa hcg ktore tak jak beta mogą być wykrywane przez sikance do 10 dni od wkłucia. Sa dziewczyny które już w szóstym dniu go w sobie nie mają a są takie które to mają do aż 12 dni.

Ja dzisiaj jestem 12 dni od wkłucia ale że wkłuwany był o 22 to liczę jako 11 dzień

Zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Bez niego nie mam owu. I w nim są zawarte hormony alfa hcg ktore tak jak beta mogą być wykrywane przez sikance do 10 dni od wkłucia. Sa dziewczyny które już w szóstym dniu go w sobie nie mają a są takie które to mają do aż 12 dni.

Ja dzisiaj jestem 12 dni od wkłucia ale że wkłuwany był o 22 to liczę jako 11 dzień
A aaa hmm ale realna szansa na ciążę jest bo nie wiesz czy przypadkiem nie jesteś w grupie kobiet gdzie już w 6 dniu po zastrzyku by śladu nie było :)

No to nie wiem, może trzeba mieć pretensję do tych co to napisali? Że piszą nie prawdziwe informacje ?
A u mnie wszystko na odwrót , 15-16 mam owulacje a w ogóle mi jakieś krosty wysypało na plecach jak nigdy i coś mnie brzuch pobolewa i jakieś właśnie miałam plamienie lekko brązowe i nie wiem co to.. A owulacja dopiero jutro lub pojutrze :szok:
Nie mam pretensji przecież tylko sprostowałam :)
Ja takie plamienie miałam w zeszłym cyklu chwilę przed owu.

reklama
Do góry