reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
U mnie @ ma być 27.08 ale 22.08 mam umówiona kontrolna wizyte u gin bo dawno nie byłam to może będzie w stanie mi coś powiedzieć, chociaż czy są szanse, że się udało.

U mnie @ ma być 27.08 ale 22.08 mam umówiona kontrolna wizyte u gin bo dawno nie byłam to może będzie w stanie mi coś powiedzieć, chociaż czy są szanse, że się udało.

Hehe też mam wizytę 22.08 i odbiór cytologii :D
To u Ciebie będzie 5 dni przed @ , jeśli ma Twój lekarz USG to coś może zobaczy bo tak bez sprzętu to raczej nic nie wyczuje, bo ja kiedyś nie miałam ponad 50dni okresu i nie miałam ciąży bo lekarka mówiła , że za wcześnie i wysłała mnie na bete...

Hehe też mam wizytę 22.08 i odbiór cytologii :D
To u Ciebie będzie 5 dni przed @ , jeśli ma Twój lekarz USG to coś może zobaczy bo tak bez sprzętu to raczej nic nie wyczuje, bo ja kiedyś nie miałam ponad 50dni okresu i nie miałam ciąży bo lekarka mówiła , że za wcześnie i wysłała mnie na bete...

Tak, ma usg dlatego mam nadzieję, że coś dojrzy czy się udało.
Ja głownie zapisywałam się z myślą o cytologii wlasnie ale dlaczego by nie mogła to byc wizyta z wieściami o ciąży ;)

Tak, ma usg dlatego mam nadzieję, że coś dojrzy czy się udało.
Ja głownie zapisywałam się z myślą o cytologii wlasnie ale dlaczego by nie mogła to byc wizyta z wieściami o ciąży ;)

No pewnie , że tak :) takie 2w1 :D
no u mnie pewnie nic nie będzie wiadomo bo tydzień po owu i 8-9dni przed @ a jeszcze nie ma sprzętu to już w ogóle :hmm:

U mnie niestety fałszywy alarm. Beta poniżej 1,2 nie pozostawia nadziei. Lada dzień pewnie przyjdzie @ a potem może wrócimy do starań. Przy szczęściu uda się jeszcze załapać na maj.

reklama
Do góry