reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Natalia współczuję mdłości. W pierwszej ciazy też Cię meczyly? A co do pracy to masz na tyle lekką że pozwala Ci pracować w ciazy? Ja pracując na naszej strefie jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciazy to na drugi dzień już nie poszłam haha [emoji23][emoji4]

Klauduska podziwiam za wytrwałość. Ja bym już 10 razy testowala [emoji4] oby głowa przestała boleć i miłego dnia w pracy [emoji16]

Agata a ty kiedy testujesz? [emoji4]

Ja już po śniadaniu i kawie. Dziś na szczęście brzuch o niebo lepiej niż wczoraj więc biorę się w garść i myje okna [emoji23] co dziś gotujecie na obiad? Może się zainspiruje [emoji848]
Ja w rossmanie, moja koleżanka jest kierowniczka więc zmieni mi warunki zatrudnienia na takie które odpowiadają ciezarnym. W pierwszej ciąży poszłam od razu jak się dowiedziałam ale też sytuacja była inna a teraz w październiku kończy mi się umowa i pasuje pociągnąć do tego listopada ale to wszystko wyjdzie w praniu nie chce nic planować. A na strefie to masz racje nie ma co chodzić w ciąży do pracy [emoji6][emoji4]
W pierwszej ciąży miałam mdłości w drugiej też no i teraz też się już coś zapowiada . Ale nie wymiotowalam to chociaż tyle [emoji16]

Ja w rossmanie, moja koleżanka jest kierowniczka więc zmieni mi warunki zatrudnienia na takie które odpowiadają ciezarnym. W pierwszej ciąży poszłam od razu jak się dowiedziałam ale też sytuacja była inna a teraz w październiku kończy mi się umowa i pasuje pociągnąć do tego listopada ale to wszystko wyjdzie w praniu nie chce nic planować. A na strefie to masz racje nie ma co chodzić w ciąży do pracy [emoji6][emoji4]
W pierwszej ciąży miałam mdłości w drugiej też no i teraz też się już coś zapowiada . Ale nie wymiotowalam to chociaż tyle [emoji16]
Rozumiem, oby tylko wytrwać do tego listopada. Na szczęście to już nie tak daleko [emoji4]
No jak w dwóch ciazach mdłości były to i pewnie teraz Cię nie opuszcza [emoji23]

reklama
Do góry