Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki, bo narazie ma tylko grzechotki, maskotki i ksiazeczki a przydałoby się coś DO ZABAWY CO WYDAJE RÓŻNE DŹWIĘKI I MRUGA JESZCZE NAJLEPIEJ JAKIMIŚ ŚWIATEŁKAMI- mogłybyście polecić coś w tym stylu fajnego dla takiego półrocznego smyka?????
:-) (podeślijcie jakieś linki czy coś
)
)Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki, bo narazie ma tylko grzechotki, maskotki i ksiazeczki a przydałoby się coś DO ZABAWY CO WYDAJE RÓŻNE DŹWIĘKI I MRUGA JESZCZE NAJLEPIEJ JAKIMIŚ ŚWIATEŁKAMI- mogłybyście polecić coś w tym stylu fajnego dla takiego półrocznego smyka?????
:-) (podeślijcie jakieś linki czy coś
)
(tak wiem, że będę tego żałować jak zacznie mi w domu tylko muczeć ćwierakć i szczekać i świecić do tego, ale taka jest potrzeba)
dziewczyny jakie cudne czapencje zimowe dla dziewczynek sa w HM !!!
Takie białe, futerkowe z czerwonymi kokardkami i uszkami.
Jak jeszcze któraś nie ma to polecam. Ja nie kupiłam, bo mam już dwa komplety na zimę i szkoda mi było kolejnych 25 pln wydawac, ale nie wiem czy sie nie złamie![]()
Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki
O kurcze, a ja byłam przekonana, że to szatka a konkretnie ubranko. U nas nawet na kartce, która otrzymaliśmy do proboszcza jest napisane, że mamy się zgłosić do kościoła odpowiednio wcześniej, mieć kartki ze spowiedzi i świecę oraz krzyżmo dla dziecka.Była mowa o krzyżmie- właśnie wróciliśmy z nauk przedchrzcielnych i jestem mądrzejsza o wiedzę że krzyżmo to nie szatka tylko olej którym jest namaszczane dziecko w czasie chrztu.
Była mowa o krzyżmie- właśnie wróciliśmy z nauk przedchrzcielnych i jestem mądrzejsza o wiedzę że krzyżmo to nie szatka tylko olej którym jest namaszczane dziecko w czasie chrztu.