Nie krytykuje Was, ale powiem Wam, ze mi czasem szczeka opada jak widze jak drogie rzeczy kupujecie... Na przyklad ja kupilam uzywane drewniane lozeczko za 300zl (nowe 500zl), a teraz czytam, ze Wy za turystyczne (ktore uzywane bedzie raptem pare razy w roku w ciagu najblizszych 3 lat) jestescie gotowe dac az 2/3 tej kwoty...
To jest oczywiscie cena za komplet
Znalazlam kiedys aukcje na ktorej ktos sprzedawal mniejsze puzzle, chyba 17x17, ale bylo ich 100 za 60zl.
Powiedz mu, ze nie zauwazylas jednego zera
W koncu zero to nic, wiec nie powinien miec pretensji 
Bardzo mi sie podoba to wszystko co polecasz z ikei!
Swietny pomysl z ta zabawka!
Ciekawa jestem Twojej opinii o tych chusteczkach. Ja uzywam chusteczek belli i bardzo mi sie podobaja. Za to nie cierpie bambino.... nie wiem czy to zapach konwalii czy czego, ale mam odruch wymiotny jak czuje je w polaczeniu z produkcja mojej coreczki
Ja tez chce paczke hippa! Jak to sie zalatwia??
Jakie pieluszki pampersa byly po 40zl??
PUZZLE PIANKOWE 26 ELEMENTÓW ALFABET ROZ. 30X30CM (1165534672) - Aukcje internetowe Allegro
Chce Polce kupic takie puzzle.
Czy to dobra cena?
Czy jesli pisza 34.99 za sztuke maja na mysli komplet? Czy jednego puzzla![]()
To jest oczywiscie cena za komplet
Znalazlam kiedys aukcje na ktorej ktos sprzedawal mniejsze puzzle, chyba 17x17, ale bylo ich 100 za 60zl.Ale nie wiadomo co będzie jak ociec zobaczy zielonego dinozaura za ponad stówe ;-)
Powiedz mu, ze nie zauwazylas jednego zera
W koncu zero to nic, wiec nie powinien miec pretensji 
Fajnymi zabawkami na okres rozwoju 'łapek' są kubeczki z Ikea- na dziale dziecięcym- można je wkładać jeden w drugi, albo budować wieżę, albo wkładać do nich klocuszki, albo babki z piasku robić...
Bardzo mi sie podoba to wszystko co polecasz z ikei!
Ja też bardzo lubie zabawki z ikea mamy klocki na wózeczku 30 zł kosztowały , mule własnie i taką przebijankę
IKEA mula PRZEBIJANKA kurier FVAT ... (1112955192) - Aukcje internetowe Allegro
to był u nas hit tylko trzeba uważać żeby dziecie nie chciało kogoś zdzielić młotkiem![]()
Swietny pomysl z ta zabawka!
a i jeszcze cos
poszlam dzis do rossmana z kuponem od hippa
odebralam kolejen pudeleczko a tam soczek jabłkowy puree z indyka, kolejna łyżeczka tym razem większa i kremik na odparzenia jupiii
a przy okazji zerknęłam na pampersy a tam promocja cena 39,99!!! szok
kupilam jedna paczke bo dzien wczesniej kupilam w tej cenie w kauflandzie dwie paczki sleep & playów a wiadomo ze wole te tradycyjne pampki tylko rzadko je w takiej cenie widuje
do tego polecono mi rosmanowskie chusteczki baby dream, nie maja parabenów
6 paczek po 80 sztuk w cenie 21 zl!!!
okolo 4 zl za paczke
kupilam i wypróbuje
takze laski leccie do rosmanna same bonusy![]()
Ciekawa jestem Twojej opinii o tych chusteczkach. Ja uzywam chusteczek belli i bardzo mi sie podobaja. Za to nie cierpie bambino.... nie wiem czy to zapach konwalii czy czego, ale mam odruch wymiotny jak czuje je w polaczeniu z produkcja mojej coreczki

Ja tez chce paczke hippa! Jak to sie zalatwia??
Jakie pieluszki pampersa byly po 40zl??
Ostatnia edycja:
no to mam 6 paczek szajsu :-(