reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

zapomnialam znam Mamy ktore woza dzieci autem bo ich to usypia i potem dziecko zostaje w aucie bo spi i mama nie chce go budzic HALLO co to za chore podejscie a zdrowie dziecka gdzie ???????

to tylko moje zdanie

reklama
Wama kochana moim zdaniem wszystko mozna uzywac ale w celu w jakim jest wskazane :)
Fotelik jest do auta i jak np.jedziemy w podroz to wiadomo bez nie da rady i trzeba ale w podroze nie jezdzimy na codzien wiec jest ok :)

Wszystko z rozsadkiem i nie bedzie problemow dla nas jako mam i naszych pociech :)

mysle ze taki lezaczek jest ok dziecko przecierz sobie tam lezy i jeszcze jest bujane :))

Eh dla mnie to troche chore, a jak ktoś jeżdzi dużo z dzieckiem samochodem, albo w długie podróże to jest ok, a do sklepu na chwilę to nie można w foteliku?? Dla mnie to jest śmieszne!!

Ja myślę, że wcale nie zaszkodzi dziecku jak raz na jakiś czas i w foteliku wyjdziemy na krótki spacer, niektórzy podróżują kilka, kilka naście godzin i jest ok, także może dziecko niech leży całkiem plackiem i się nie rusza?

Hehe - a ja słyszałam o fotelikach zupełnie inną opinię :-D. Że to jest najzdrowsza pozycja dla dziecka - embrionalna. Ze tak najwygodniej i najlepiej dziecku. :eek::sorry:. I bądź tu człowieku mądry.

Eheh nio właśnie dlatego ja nie słucham i nie czytam tylko z rozsądkiem robie to co uważam za stosowne, po za tym skoro w takiej pozycji jest nie wygodnie dziecku, to co powiemy o tym w jakiej pozycji pod koniec ciąży jest u nas w brzuszkach? :tak:

Tego akurat nie można porównywać... weźmy pod uwagę fakt że w brzuszku ma miękko i pływa a więc grawitacja działa inaczej...

Eh dla mnie to troche chore, a jak ktoś jeżdzi dużo z dzieckiem samochodem, albo w długie podróże to jest ok, a do sklepu na chwilę to nie można w foteliku?? Dla mnie to jest śmieszne!!

Ja myślę, że wcale nie zaszkodzi dziecku jak raz na jakiś czas i w foteliku wyjdziemy na krótki spacer, niektórzy podróżują kilka, kilka naście godzin i jest ok, także może dziecko niech leży całkiem plackiem i się nie rusza?
Do sklepu można, jasne. Ale to co innego niż codzienny kilkugodzinny spacer. A co do ruszania, to dziecko w foteliku właśnie się nie może ruszać za bardzo.

nie popadajmy w skrajnosci - mi sie tez zdarzylo zabrac 2-3 miesiecnzego synka na spacer czy zakupy w foteliku, ale nie bylo to codziennie i nie na kilka godzin. Zreszta jak jzu pisalam - w tym naszym foteliku mial wygodnie bo byl na plasko :tak:

Tak czy siak - gondola tez sie przydaje jak najbardziej :tak::tak: Dlatego wlasnie tyle wozkow obecnie jest 3w1 (gondola, spacerowka i fotelik)

reklama
Do góry