reklama
dziewczyny to ja sie zapytam, jesli foteliki samochodowe sa nie dobre dla kregoslupa to co mozecie powiedziec o takich lezaczkach i innych rzeczach tego typu?
ToysRUsGSI
Toys"R"Us/Babies"R"Us
ToysRUsGSI
Toys"R"Us/Babies"R"Us
Wama kochana moim zdaniem wszystko mozna uzywac ale w celu w jakim jest wskazane 
Fotelik jest do auta i jak np.jedziemy w podroz to wiadomo bez nie da rady i trzeba ale w podroze nie jezdzimy na codzien wiec jest ok
Wszystko z rozsadkiem i nie bedzie problemow dla nas jako mam i naszych pociech
mysle ze taki lezaczek jest ok dziecko przecierz sobie tam lezy i jeszcze jest bujane
)
Fotelik jest do auta i jak np.jedziemy w podroz to wiadomo bez nie da rady i trzeba ale w podroze nie jezdzimy na codzien wiec jest ok
Wszystko z rozsadkiem i nie bedzie problemow dla nas jako mam i naszych pociech
mysle ze taki lezaczek jest ok dziecko przecierz sobie tam lezy i jeszcze jest bujane
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Eh dla mnie to troche chore, a jak ktoś jeżdzi dużo z dzieckiem samochodem, albo w długie podróże to jest ok, a do sklepu na chwilę to nie można w foteliku?? Dla mnie to jest śmieszne!!
Ja myślę, że wcale nie zaszkodzi dziecku jak raz na jakiś czas i w foteliku wyjdziemy na krótki spacer, niektórzy podróżują kilka, kilka naście godzin i jest ok, także może dziecko niech leży całkiem plackiem i się nie rusza?
Ja myślę, że wcale nie zaszkodzi dziecku jak raz na jakiś czas i w foteliku wyjdziemy na krótki spacer, niektórzy podróżują kilka, kilka naście godzin i jest ok, także może dziecko niech leży całkiem plackiem i się nie rusza?
ccaroline85
Eheh nio właśnie dlatego ja nie słucham i nie czytam tylko z rozsądkiem robie to co uważam za stosowne, po za tym skoro w takiej pozycji jest nie wygodnie dziecku, to co powiemy o tym w jakiej pozycji pod koniec ciąży jest u nas w brzuszkach? 

blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Do sklepu można, jasne. Ale to co innego niż codzienny kilkugodzinny spacer. A co do ruszania, to dziecko w foteliku właśnie się nie może ruszać za bardzo.Eh dla mnie to troche chore, a jak ktoś jeżdzi dużo z dzieckiem samochodem, albo w długie podróże to jest ok, a do sklepu na chwilę to nie można w foteliku?? Dla mnie to jest śmieszne!!
mysz1978
Fanka BB :)
nie popadajmy w skrajnosci - mi sie tez zdarzylo zabrac 2-3 miesiecnzego synka na spacer czy zakupy w foteliku, ale nie bylo to codziennie i nie na kilka godzin. Zreszta jak jzu pisalam - w tym naszym foteliku mial wygodnie bo byl na plasko 
Tak czy siak - gondola tez sie przydaje jak najbardziej
Dlatego wlasnie tyle wozkow obecnie jest 3w1 (gondola, spacerowka i fotelik)

Tak czy siak - gondola tez sie przydaje jak najbardziej

reklama
ccaroline85
Ja też uważam, że gondola jest potrzebna i o wiele wygodniejsza dla dziecka, ale bez przesady, że nie można na chwilę wyjść do sklepu z dzieckiem w foteliku.