reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja najbliższy mam w Wołominie lub Legionowie...
Byłam kiedyś przy okazji jak byliśmy ze znajomymi w Ostrowii Maz. Ciuszki niektóre naprawdę fajne. A Pawłowi kupiliśmy sweter identyczny jak w h&m były wtedy tylko o połowę tańszy...

o właśnie, muszę do h&m pojechać :tak:
wróciliśmy z zkupów, kupiliśmy 5 vestów (body) z krótkim rękawkiem- od Calvina Keina- zaszaleliśmy :-p, 2 piżamki- pajacyki takie cieplejsze, 2 grubsze kocyki, 2 cienkie i drugi ręcznik rożek :-)

U mnie jest pepco i cieszę się,że trafiłam tam za radą koleżanki:-) Kilka drobiazgów tam kupiłam.Z ubranek już mam wszystko co na początek potrzebne,bo za grosze odkupiłam od tej samej koleżanki.Mniej już do wyprawki potrzebne..uff

U mnie też jest Pepco i nawet już pisałam o tym sklepie :) Są tam świetne i tanie ciuszki:tak::-)

I nie tylko ciuszki, bo ja na przykład kupowałam ręczniczki z kapturkiem, kocyki oaz pieluszki tetrowe najtaniej w mieście :tak: Raz tesciowa mi przyniosła taki ręczniczek i mówi, że kupiła, bo udało jej się dostac po okazyjnej cenie, po czym okazało się, że... tak okazyjna cena to jeszcze raz taka jaka my zapłaciliśmy :-D

A ten sklep Pepco to jest jakis wiekszy sklep ?
u mnie w miescie nie ma ale jest niedaleko wiec moze bym sobie podjechala zobaczyc skoro mowicie ze fajne rzeczy sa

reklama
liczne te wszystkie ciuszki co kupujecie :tak:a ja sie przyznam dzisiaj do czegos... jak bylam w realu na zakupach to kupilam body z dlugim rekawem ze snoopim bo takich dla Antosia jeszcze nie mialam... :sorry::sorry: kupilam juz dla drugiego dziubaska ale nawet mezowi nie mowilam bo by mnie opierniczyl pewnie :zawstydzona/y:

Do góry