reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

wszystkie mamy te same gusta :))fajowo

Ja ide jutro do lummpka moze cos tam wygrzebie a na e-bay znalazlam to i tak sobie mysle ze jakby sie udalo za male siano kupic to czemu nie :))
Zamiast tej komody taki przewijak :)

!BfFJ4Yg!mk~$(KGrHqYOKjgErz(2TL(dBK+-U5gkVw~~_12.JPG

zrobili fotke do gory nogami

reklama
H4789 FISHER PRICE KURIER od SUPERSPRZEDAWCY (821136536) - Aukcje internetowe Allegro - taki lezaczek mialam dla Jasia i czeka on obecnie na Maluszka (choc teoretycznie Jas jeszcze dalby rade sie bujac bo lezaczek jest do 18kg ;-)) - bylam bardzo zadowolona :tak::tak::tak: no i on jest taki bardziej perspektywiczny - niektore lezaczki sa do 8kg wiec maluszek szybko wyrasta. A ten moze miec pozycje zablokowana albo bujac sie no i jest spory. Fajnie sluzyl tez do karmienia zanim synek umial siedziec na krzeselku :tak::tak::tak:

H4789 FISHER PRICE KURIER od SUPERSPRZEDAWCY (821136536) - Aukcje internetowe Allegro - taki lezaczek mialam dla Jasia i czeka on obecnie na Maluszka (choc teoretycznie Jas jeszcze dalby rade sie bujac bo lezaczek jest do 18kg ;-)) - bylam bardzo zadowolona :tak::tak::tak: no i on jest taki bardziej perspektywiczny - niektore lezaczki sa do 8kg wiec maluszek szybko wyrasta. A ten moze miec pozycje zablokowana albo bujac sie no i jest spory. Fajnie sluzyl tez do karmienia zanim synek umial siedziec na krzeselku :tak::tak::tak:

Właśnie nad takim leżaczkiem się zastanawiam :) a skoro go polecasz to chyba się zdecuduję, dla Dawidka miałam porzyczony, obecnie jest u siostry, tak więc to będzie jedyny większy zakup, który mnie czeka :)

Zrobiłam se liste, co mam kupić sobie i córci, troszkę tego jest, ale na szczęście nie tyle co przy Dawidku :)

mysz1978 świetny ten bujaczek zwłaszcza że przydany jest dla starszego dzieciaczka. Ja odziedziczyłam lezaczek ale taki do 8kg i wiem że taki bajer jest przydatny dla matki i dziecka:-)

bujaczek kupimy na pewno, żeby się dzidzia socjalizowała z rodzicami, bo łóżeczko będzie w sypialni, a tam tylko śpimy :-)

a materac kupujemy lateksowy :tak:

tez się zastanowię nad tym leżaczkiem... cena nawet spoko, bo widziałam dużo droższe :szok: i to mnie zniechęcało

dzisiaj szalałam :-p i kupiłam trochę rzeczy na allegro i byłam w tym Pepco, o którym pisałyście, były akurat przeceny bodziaków za 4,99 więc wyszperałam coś ;-)

niestety część ubranek dla niemowlaków było powieszonych tak wysoko, że nie dałam rady ich dostać :szok: a mam przeciez 170 cm wzrostu.....był tam taki kijek specjalny, aby nim zdejmować ubranka, ale przecież to suuuper niewygodne, nie da się wcale przeglądać tych rzeczy, w dodatku z moim brzuchem nie jest wygodnie się tak wspinać i gimnastykować (ktoś kto to ustawiał w sklepie jest zwyczajnie bez wyobraźni, albo głupi jak but :wściekła/y:)

jak ubranka dojdą z allegro, to wrzucę zdj tych cudeniek ;-) ale nie powiedziłam mojemu Darkowi ile na to wydałam, bo by zemdlał, zapłacę z mojego konta :-p

Przepraszam, że się wtrącam, ale rozważ kupno wózka wcześniej. Ja swój zamówiłam tydzień temu, czeka się na niego około 8 tygodni, więc pod koniec stycznia będzie w sklepie, a mąż go odbierze jak się maleństwo urodzi:tak:poza tym mam przeczucie, że niunia nie będzie chciała czekać do marca i pojawi się w lutym, więc może się okazać, że wózek będzie na czas:szok:rozważ to pod tym kątem;-)

dobrze, ze napisałaś, pojedziemy po wózek w styczniu:-D

reklama
Do góry