reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja też wolałabym spać w spodniach, ale dla krocza lepsza będzie koszula, przewiew jest i szybciej się wszystko goi, po za tym codziennie na obchodzie trezeba pokazywać krocze, także jest to wygodniejsze.

reklama
Ja też mam problem z koszulą. Nie moge znalezc u siebie nawet zwykłej rozpinanej. A myślę, że to akurat rzecz, w którą warto zaopatzreć się wczesniej. Też bym wolała spodnie, jednak uważam, że będzie to mała praktyczne. A poza tym jeśli będe miała cesarkę to już w ogóle lepsza koszula.

Szukam koszuli nocnej rozpinanej i na allegro są , tylko że to wszystko wydaje mi się takie sztuczne. Taki poliester.Poza tym nie lubię mieć nic pod czyją więc szukam takiej z chociaż troszkę więszym dekoldem.
W domu nie śpię w koszulach tylko w piżamach ,ale będę miała cesarkę i boję się że gumka od spodni mogłaby mnie uwierać w ranę więc odpada...
Niby tylko piżama a taki kłopot :-D:-D:-D

reklama
Do góry