reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kamikaa, świetny zestaw! sama mam bardzo podobna komode po julku, tylko z IKEI, sprawdzala sie super jako miejsce dla bobasa, a potem jako komoda dla starszego dziecka (teraz znowu bedzie przewijakiem , bo młody dostal nowe mebelki), super wybór:!!!) Łózeczko tez bardzo ładne, klasyczne:) tez kupiłam podobne w sobote z trójmiejskich ogoszeniń za 100 zl z materacem i jest naprawde ładne! no i mam z głowy:sorry:

reklama
adelina Przewijak i lozeczko tez ikkea :))
Mam nadzieje ze sie uda aukcja konczy sie w niedziele nie w sobote jak pisalam :)
Zobaczymy daje 100 za wszystko moze mnie nikt nie przebije :) a najlepsze w tym ze wszystko u mnie w miescie do odebrania :) A nowa komodaw ikkei taka podobna 140 euro i lozeczko 80 :)

!Bfu3DY!!2k~$(KGrHqIOKj4Es!(VdLhmBLCbKtV,+Q~~_12.JPG

to tez fajowe i jak narazie 1 euro stoi i 19,00 za przesylke bo az z polski :)) ale dobre jest

!BfuEvR!Bmk~$(KGrHqUH-CcErgZi4sv7BLCZp+0o,Q~~_35.JPG

To znalazlam zeby wam pokazac co za firma moze ktoras zna :)Firma jest z oswiecimia :)

Kamilkaa śliczne te mebelki!!!! :-) Ja przewijak odziedziczyłam po koleżance :tak: 0220 REGAŁ KĄPIELOWY WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA (822285605) - Aukcje internetowe Allegro ona była z niego bardzo zadowolona. No i jest mała wanienka :tak: A my od stycznie planujemy już wielkie zakupy-łóżeczko i wózek;-)

Patinka ta komoda jest swietna mialam ja przy moich starszych a teraz juz 4 dziecko( u kuzyna)korzysta z niej i wszyscy chwala.Teraz tez bym to kupila ale tu takich nie widzialam

patrzcie jakie oni maja swietne rzeczy :))

!Bfz9wt!BWk~$(KGrHqUH-DcEri+YvRU8BLCu3-t7Vw~~_12.JPG

!Bd7RvEwBmk~$(KGrHqYH-C4Erf,h4!PcBK7ImigYUQ~~_12.JPG

Normalnie mozna kupic od razu takiego bujaka za 60 euro + przesylka albo tego niebieskiego ktory jest za 1 jak narazie tylko ze niebieski ?

reklama
Do góry