reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
kamikaa jestes nasza mistrzynia w zakupach ;-) super rzeczy :)

te kosze na kolkach sa super, zastanawiam sie czy nie kupic takiego, zobacze jak mnie najdzie :)
ale tego zawieszanego do sufitu to ja bym osobiscie nie kupila

Kasaii dzisiaj nic nie kupilam :) tylko patrze i wam wklejam :) poluje na komode i lozeczko ale musze poczekac do niedzieli a wlasnie weszlam na strone ikkei i te komody-przewijaki sa tylko ze biale nowe za 100 :) takze jak nie kupie tego drewnianego koloru w e-bayu to kupie w ikkei i czesc :))

Kamika świetne mebelki, trzymam kciuki by się udała licytacja:tak::-)
Co do tych wiklinowych to mi się baardzo podobają ale myślac rozsądnie to wole zwykłe łóżeczko;-) Z takiej kołyski dzidzia szybko wyrasta no i strach jak już zaczyna wstawac dzidzia.. także zakup na parę miesięcy;-) A to coś do sufitu.. jejc, ja bym się bała:-) Ale fajnie wygląda;-)
Patinka świetny ten przewijak:tak: Tak się zastanawiam czy nie zakupic takiego;-) Tylko, że my mieszkamy w kawalerce i nie mam miejsca na to..eh.. My też po świętach kupujemy większe rzeczy:tak::-) Także sklepy będa opanowane przez przyszle mamuśki:-D

Ja wlasnie czekam na przeceny poswiateczne, dla dzieciakow mozna wtedy kupic naprawde fajne ciuszki za polowe ceny
Narazie nic nowego nie kupowalam oprocz wozka.

My też dopiero po Świętach zaczynamy kupowanie:-):-):-)
Troszkę ciuszków już mam od siostry. Dostałam też poduszkę do karmienia i poduchę-kojec do spania dla mnie- fajna sprawa.

Poduszka kojec to niesamowita sprawa-tez kupiłam na allegro- ja mam o niebo lepiej spać ( jest w kształcie dżej litery C około 170 cm) jedną cześć mam między kolanami a druga pod głową. Poza tym jak siedzę to kładę ją pod plecy i między nogi a jak się malucha urodzi to można na tym karmić albo stosować jako barierkę jak dzidzia leży--EKSTRA! Kosztowała 60 zł!
Kamikaa a bardzo podobne komody z przewijakiem są do kupienia w Ikea za całkiem niezłą cenę, u mnie się sprawdziła, tylko taki miękki przewijak dopókiłam z ceratki!

Ostatnia edycja:
reklama
Poduszka kojec to niesamowita sprawa-tez kupiłam na allegro- ja mam o niebo lepiej spać ( jest w kształcie dżej litery C około 170 cm) jedną cześć mam między kolanami a druga pod głową. Poza tym jak siedzę to kładę ją pod plecy i między nogi a jak się malucha urodzi to można na tym karmić albo stosować jako barierkę jak dzidzia leży--EKSTRA! Kosztowała 60 zł!
Kamikaa a bardzo podobne komody z przewijakiem są do kupienia w Ikea za całkiem niezłą cenę, u mnie się sprawdziła, tylko taki miękki przewijak dopókiłam z ceratki!
Sylusia-podaj linka do tego kojca-poduchy bo ostatnio walam sie po łózku jak opetana, nie moge zasnąc, niewygodnie mi strasznie. Robie jakies dziwne zwijki z kołdry i poduszki, próbuje je sobie wpychac miedzy nogi i pod brzuch ale kiepsko mi to idzie. A tu jeszcze 3 miesiące i to najcięższe przed nami!

Do góry