patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
jejku śliczne te kołyski mmmm :-):-):-) zazdroszcze !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylusia-podaj linka do tego kojca-poduchy bo ostatnio walam sie po łózku jak opetana, nie moge zasnąc, niewygodnie mi strasznie. Robie jakies dziwne zwijki z kołdry i poduszki, próbuje je sobie wpychac miedzy nogi i pod brzuch ale kiepsko mi to idzie. A tu jeszcze 3 miesiące i to najcięższe przed nami!Poduszka kojec to niesamowita sprawa-tez kupiłam na allegro- ja mam o niebo lepiej spać ( jest w kształcie dżej litery C około 170 cm) jedną cześć mam między kolanami a druga pod głową. Poza tym jak siedzę to kładę ją pod plecy i między nogi a jak się malucha urodzi to można na tym karmić albo stosować jako barierkę jak dzidzia leży--EKSTRA! Kosztowała 60 zł!
Kamikaa a bardzo podobne komody z przewijakiem są do kupienia w Ikea za całkiem niezłą cenę, u mnie się sprawdziła, tylko taki miękki przewijak dopókiłam z ceratki!