reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja laktator dostane od koleżanki, ktora urodziła bliźniaki w maju i bardzo mało go uzywała, więc wystarczy go wyparzyc i git:tak: Jakiejś firmy simed. Najprostszy. Nie wiem czy będzie dobry ale zawsze się przyda;-)Zaraz na allegro poszukam czy sa takiej firmy i jak wyglądaja;-)

reklama
mazia89 Bardzo fajna koszula :) sama musze sobie coś dokupić, niby mam dwie takie do karmienia, ale jeszcze jedna się przyda.

Co do laktatora, nie wiem czy mam se kupować czy nie z Dawidem nie miałam, ale w sumie nie miałam co odciągać, miałam tylko taki odciągacz z gruszką, odciągnęłam góra 30 ml, czyli prawie nic, może poczekam, aż urodzę i wtedy zobaczymy ale słyszałam, że bardzo dobre są Aventu i TOMMEE TIPPEE sama wybrałabym Avent ponieważ posiadam butelki tej firmy.

dżizas dziewczyny, tyle już macie pokupowane:szok:
a my z M tylko ubranka dla Maluszka

zaraz po świętach ruszamy do boju zakupowego, mam nadzieję, że nie zapomnimy o czymś ważnym:eek:

Nic sie nie martw, Kochana. Ja 2 tyg. temu mialam dresik i 4 pary skarpetek:-)
Ja kupuje teraz dlatego, ze jestem w PL i niestety wyjade predzej niz planowalam.

Polecam przymiarkę fotelika w samochodzie.
Dużo aut ma siedziska nachylone "do tyłu" czyli przegłębione i takie foteliki 0-18 czy 0-25 zamontowane tyłem do kierunku jazdy mają bardzo siedząca pozycję. Dobrze jest wtedy choc przez pierwszych kilka miesięcy miec fotelik-nosidełko....

Fajny ten wózek :-)

MoniSkaBe - spacerówka wygląda na obszerną i wygodną a budkę pewnie przekłada się z gondoli.
No i wózek jest na wahaczach więc pewnie dość dobrze sie buja.

tylko czy buja sie do przodu czy na boki tez? :-)

a oto moje zakupki ostatnie :-)
dzisiaj rozej, recznik i zielona czapeczka.
reszta kupiona wczesniej :-)
kocyk jest bawełniany, i ma dwie strony :-)

2dainom.jpg

n20apk.jpg

Ależ Wy szaleństwo zakupowe uprawiacie :-) ja na razie w wózek sie zaopatrzyłam, sterte ubranek i kosmetyki. Własnie wróciłam z zakupów z kolejną partią kosmetyków dla dzidziora. jakoś jak są fajne promocje to nie moge sie oprzeć. W końcu i tak będzie sie to zużywało w ilościach hurtowych wiec wolę teraz kupić taniej- jesc nie woła :-D
Przed świetami mały remoncik- zamontujemy dodatkowe szafki i wtedy bedę mogła poszaleć z zakupami bo na razie nie mam gdzie tego trzymać.

reklama
Ja też duzo dobrych opinii słyszałam na temat aventu. Biorąc pod uwage, że będę tej firmy kupować butelki to pewnie na niego sie zdecyduję. Ale zawsze dobrze najpierw rozeznanie zrobić i poczytać rady innych marcówek :-)
Wolę mieć w domu bo róznie to może być. Nigdy nie wiadomo czy nie bedzie nawału i trzeba sie bedzie ratować.:eek:

Do góry