reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
A właśnie - co można z Dzidziolkowych rzeczy kupić w rossmannie? Bo jutro się wybieram i może przy okazji bym co nieco kupiła![]()
szczerze to sama nie wiem..
my jedziemy po plyny do kapieli, pieluszki (ciekawe gdzie ja te wszystkie rzeczy poukladam?! chyba wywioze do Karola babci), proszki do prania i tego typu rzeczy, bo mamy bony, niestety tylko do Rossmana

Ostatnio chcialam sobie pokupowac kosmetyki z Ziajki i... byl tylko jeden kremik!!! Wkurzylam sie, bo juz nie bede miala okazji;-)A właśnie - co można z Dzidziolkowych rzeczy kupić w rossmannie? Bo jutro się wybieram i może przy okazji bym co nieco kupiła![]()
Moze akurat ten konkretny Rossman byl zle zaopatrzony?
Duzo bylo kosmetykow z Nivea i Jonhson`a (fuj), troche z Bambino.I jeszcze jakies tam pojedyncze. GDZIE SA POLSKIE FIRMY!!!!????
Poza tym mozesz kupic pieluszki,proszek i patyczki

mag349
Ostatnio chcialam sobie pokupowac kosmetyki z Ziajki i... byl tylko jeden kremik!!! Wkurzylam sie, bo juz nie bede miala okazji;-)
Duzo bylo kosmetykow z Nivea i Jonhson`a (fuj), troche z Bambino.I jeszcze jakies tam pojedyncze. GDZIE SA POLSKIE FIRMY!!!!????
Poza tym mozesz kupic pieluszki,proszek i patyczki![]()
Proszek mam, patyczki też

moniSkaBe
Ostatnio chcialam sobie pokupowac kosmetyki z Ziajki i... byl tylko jeden kremik!!! Wkurzylam sie, bo juz nie bede miala okazji;-)
Poza tym mozesz kupic pieluszki,proszek i patyczki![]()
w Gazetce Twoje Dziecko jest test płynow do kapieli i jest miedzy innymi Johnson.
o ten -> JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML - opinie o JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML
i ogolnie opinie sa dobre.
moniSkaBe
Proszek mam, patyczki teżMoże pieluszki, ale nie wiem czy akurat w rossmannie kupię taniej, chyba że na promocję trafię
Co do kosmetyków to ja za bardzo nie mam zamiaru kupować dla Dzidzia, bo moja siostra mówi, ze sam pokupowała przy pierwszym dziecku, a potem się okazało, ze i tak praktycznie z tego nie korzysta. No i tak w sumie nie wiem co mi potrzebne. Sobie musze balsamik perfekty kupić, bo mam końcówkę już
![]()
ja zamierzam kupic plyn do kapieli i oliwke.
no i kremik do buzi na wyjscie i kremik do pupki.
A ja wlasnie chcialam duzo kupic:-). Jakby Malej nie odpowiadaly to my mozemy zawsze zuzyc:-) We wtorek wyjezdzam z Polski i dlugo mnie tutaj nie bedzie. A nie wiem czy bedzie mi ktos cos mogl dowiesc, roznie bywa. Chcialam polskie kosmetyki.Proszek mam, patyczki teżMoże pieluszki, ale nie wiem czy akurat w rossmannie kupię taniej, chyba że na promocję trafię
Co do kosmetyków to ja za bardzo nie mam zamiaru kupować dla Dzidzia, bo moja siostra mówi, ze sam pokupowała przy pierwszym dziecku, a potem się okazało, ze i tak praktycznie z tego nie korzysta. No i tak w sumie nie wiem co mi potrzebne. Sobie musze balsamik perfekty kupić, bo mam końcówkę już
![]()
Kupilam pokazny zestaw z Bubchen`a (nie polskie;-)), o ktory predzej pytalam.
Moze w gazecie tak wlasnie jest. Ale od wielu mam slyszalam, ze kosmetyki Johnson`a nie sa za dobre. Duzo dzieci ma uczulenia. I o tym slyszalam juz wiele lat temu.w Gazetce Twoje Dziecko jest test płynow do kapieli i jest miedzy innymi Johnson.
o ten -> JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML - opinie o JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML
i ogolnie opinie sa dobre.
moniSkaBe
w sumie to polecaja jeszcze HiPP, Perfecta baby, Ziajka i Bubchen i jakies Emolium.. no i Nivea Baby.. ale to juz od 1 miesiaca.
Ja kupie Johnsona albo Bambino.. zobacze co bedzie w sklepie.
I wszystko kupie jednego producenta.. to znaczy oliwke i plyn do kapieli.. jak zacznie uczulac to zmienie wszystko. Nie bede sie zastanawiac od czego uczulenie.
Ja kupie Johnsona albo Bambino.. zobacze co bedzie w sklepie.
I wszystko kupie jednego producenta.. to znaczy oliwke i plyn do kapieli.. jak zacznie uczulac to zmienie wszystko. Nie bede sie zastanawiac od czego uczulenie.
reklama
moniSkaBe
:-)
w sumie to nie wiadomo co akurat dla Naszych dzieci bedzie najodpowiedniejsze :-)
w sumie to nie wiadomo co akurat dla Naszych dzieci bedzie najodpowiedniejsze :-)