reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A właśnie - co można z Dzidziolkowych rzeczy kupić w rossmannie? Bo jutro się wybieram i może przy okazji bym co nieco kupiła :tak:

reklama
A właśnie - co można z Dzidziolkowych rzeczy kupić w rossmannie? Bo jutro się wybieram i może przy okazji bym co nieco kupiła :tak:

szczerze to sama nie wiem..
my jedziemy po plyny do kapieli, pieluszki (ciekawe gdzie ja te wszystkie rzeczy poukladam?! chyba wywioze do Karola babci), proszki do prania i tego typu rzeczy, bo mamy bony, niestety tylko do Rossmana :baffled:

Ostatnio chcialam sobie pokupowac kosmetyki z Ziajki i... byl tylko jeden kremik!!! Wkurzylam sie, bo juz nie bede miala okazji;-)
Moze akurat ten konkretny Rossman byl zle zaopatrzony?
Duzo bylo kosmetykow z Nivea i Jonhson`a (fuj), troche z Bambino.I jeszcze jakies tam pojedyncze. GDZIE SA POLSKIE FIRMY!!!!????
Poza tym mozesz kupic pieluszki,proszek i patyczki:-D

Ostatnio chcialam sobie pokupowac kosmetyki z Ziajki i... byl tylko jeden kremik!!! Wkurzylam sie, bo juz nie bede miala okazji;-)
Duzo bylo kosmetykow z Nivea i Jonhson`a (fuj), troche z Bambino.I jeszcze jakies tam pojedyncze. GDZIE SA POLSKIE FIRMY!!!!????

Proszek mam, patyczki też :-D Może pieluszki, ale nie wiem czy akurat w rossmannie kupię taniej, chyba że na promocję trafię :-D Co do kosmetyków to ja za bardzo nie mam zamiaru kupować dla Dzidzia, bo moja siostra mówi, ze sam pokupowała przy pierwszym dziecku, a potem się okazało, ze i tak praktycznie z tego nie korzysta. No i tak w sumie nie wiem co mi potrzebne. Sobie musze balsamik perfekty kupić, bo mam końcówkę już :-D

w Gazetce Twoje Dziecko jest test płynow do kapieli i jest miedzy innymi Johnson.
o ten -> JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML - opinie o JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML
i ogolnie opinie sa dobre.

Proszek mam, patyczki też :-D Może pieluszki, ale nie wiem czy akurat w rossmannie kupię taniej, chyba że na promocję trafię :-D Co do kosmetyków to ja za bardzo nie mam zamiaru kupować dla Dzidzia, bo moja siostra mówi, ze sam pokupowała przy pierwszym dziecku, a potem się okazało, ze i tak praktycznie z tego nie korzysta. No i tak w sumie nie wiem co mi potrzebne. Sobie musze balsamik perfekty kupić, bo mam końcówkę już :-D

ja zamierzam kupic plyn do kapieli i oliwke.
no i kremik do buzi na wyjscie i kremik do pupki.

A ja wlasnie chcialam duzo kupic:-). Jakby Malej nie odpowiadaly to my mozemy zawsze zuzyc:-) We wtorek wyjezdzam z Polski i dlugo mnie tutaj nie bedzie. A nie wiem czy bedzie mi ktos cos mogl dowiesc, roznie bywa. Chcialam polskie kosmetyki.
Kupilam pokazny zestaw z Bubchen`a (nie polskie;-)), o ktory predzej pytalam.

w Gazetce Twoje Dziecko jest test płynow do kapieli i jest miedzy innymi Johnson.
o ten -> JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML - opinie o JOHNSONS BABY - PłYN DO MYCIA TOP-TO-TOE 500 ML
i ogolnie opinie sa dobre.
Moze w gazecie tak wlasnie jest. Ale od wielu mam slyszalam, ze kosmetyki Johnson`a nie sa za dobre. Duzo dzieci ma uczulenia. I o tym slyszalam juz wiele lat temu.

w sumie to polecaja jeszcze HiPP, Perfecta baby, Ziajka i Bubchen i jakies Emolium.. no i Nivea Baby.. ale to juz od 1 miesiaca.

Ja kupie Johnsona albo Bambino.. zobacze co bedzie w sklepie.
I wszystko kupie jednego producenta.. to znaczy oliwke i plyn do kapieli.. jak zacznie uczulac to zmienie wszystko. Nie bede sie zastanawiac od czego uczulenie.

I takie podejscie moim zdaniem jet najlepsze. Tez tak chcialam zrobic. Ale, jak juz pisalam, z Ziajki byl tylko kremik. Jak Bubchen bedzie nieodpowiedni to zmienie na Nivea lub jakies tam dunskie wynalazki :-)

reklama
Do góry