Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja słyszałam, że gruszek już się nie używa raczej... tylko tej.. fridy czy jak jej tam
Ja muszę własnie Fridę kupic jeszcze i juz wsio mam dla maluszka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te same podkłady kupiłam w aptece po 3.50...to jaka to niby promocjami w tygodniu powinna dojść przesyłka a w niej:
PODKŁADY poporodowe BELLA mamma 10szt PROMOCJA!! (875826202) - Aukcje internetowe Allegro
JOHNSON'S BABY Wkładki LAKTACYJNE 50szt +GRATIS (875826037) - Aukcje internetowe Allegro
Jednorazowe MAJTKI poporodowe 7szt DO SZPITALA 42 (875825928) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba muszę jeszcze dokupić tych rzeczy![]()
Ale te filtry to są takie małe kawałeczki gąbki w kształcie filtra w papierosie. Nic skomplikowanego... A ostatnio widziałam gdzieś reklamę aspiratora Marimer i tam pisali że nie sa potrzebne filtry. Chyba to wypróbujęa ja zamierzam kupic gruszke.
Na pewno tansza, po drugie we Fridzie trzeba te filtry wymieniac.