reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A gruby jest ten kocyk? Bo ja mam jeden cienki polarowy i przydałby się jeszcze jeden grubszy. A z tym wymiarem to jaki lepiej kupić z przeznaczeniem np. do wózka?
coś pomiędzy polarowym, a akrylowym, wygląda na ciepły. ja kupiłam ten większy z myślą o tym żeby narazie złożyć podwójnie. wzory mają cudne, jak dla mnie kolorino ma też świetne okrycia kąpielowe - fajne, żywe barwy. Ich cena też nie zwala z nóg - 100x100 kosztuje w sklepie 33zł, wolę kupić taki niż byle jaki w tesco za niecałe 30zł

zmusiłam się i wlazłam na allegro - robię wszystkie zakupy oprócz wózka i potem tylko nakażę M zrobić przelewy:tak:;-)

i w nosie mam czy mu się podoba, czy nie oraz czy oczy wyjdą mu na wierzch, jak zobaczy rachunek:-D:-D:-D

coś pomiędzy polarowym, a akrylowym, wygląda na ciepły. ja kupiłam ten większy z myślą o tym żeby narazie złożyć podwójnie. wzory mają cudne, jak dla mnie kolorino ma też świetne okrycia kąpielowe - fajne, żywe barwy. Ich cena też nie zwala z nóg - 100x100 kosztuje w sklepie 33zł, wolę kupić taki niż byle jaki w tesco za niecałe 30zł

Okrycie kąpielowe kupiłam na allegro- babyono za 18,99-też są ładne wzory i dobrej jakości bawałna. Ja wzięłam wzór niebieski z żabką- tatuś wybrał dla swojego pierworodnego. Niestety rozmiar jest mały bo 76x76, ale na początek wystarczy :-)

zmusiłam się i wlazłam na allegro - robię wszystkie zakupy oprócz wózka i potem tylko nakażę M zrobić przelewy:tak:;-)

i w nosie mam czy mu się podoba, czy nie oraz czy oczy wyjdą mu na wierzch, jak zobaczy rachunek:-D:-D:-D
haha ja prosze o relacje jaka była reakcja- bo cos mam wrazenie ze moze byc ciekawie. albo najlepiej nagraj :-D

Okrycie kąpielowe kupiłam na allegro- babyono za 18,99-też są ładne wzory i dobrej jakości bawałna. Ja wzięłam wzór niebieski z żabką- tatuś wybrał dla swojego pierworodnego. Niestety rozmiar jest mały bo 76x76, ale na początek wystarczy :-)
ja z kolei z babyono kupiłam dwa ręczniki (że tak powiem na później, bo pewnie nie będzie mi się chciało latać z dzidziorem po sklepach:) ), ale faktycznie jakość fajna. Tyle, że ja wszystko większe kupuję - kocyki, ręczniki, mam tylko nadzieję, że się Młody nie zestresuje i mi nie urośnie do 5 kg z tego stresu, że matka taka zapobiegliwa.

reklama
Do góry