reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

naturalne, ze napiszę:tak:;-)

pozdrawiam

p.s. czekam na kuriera - zakupy na allegro zrobiłam w zeszłym tygodniu, ile można jechać:dry::confused:
Mag, ile? pewnie tyle, ile mają ochoty. zawsze mogą zwalić na pogodę. mi ostatnio dzwonili, że kurierowi się szafa rozsypała, ktorą zamówiłam, bo taka pogoda (a co ma śnieg do niezdarności kuriera?), a że szafa była ostatnia... zamówiłam szafki wiszące (problem w tym, że ten kolor jest już wycofany ze sprzedaży, a ja taki właśnie mam w domu)

reklama
Hehehe u nas zamawiając w salonie meblowym musimy czekać dwa tygodnie, a wybraliśmy meble z forte systemowe :)

o takie

apli_z1_b.jpg

Nie zupełnie wszystkie elementy ze zdjęcia bo nie ma tu wszytskich :)

ccaroline ładniutkie meble:tak:

mój M tez jest "trudny' jeśli chodzi o zakupy:-D

dziewczyny wiem, że temat już był, ale za dużo postów, nie wiem jak ogarnąć:

jakie wózki kupujecie/kupiłyście - chodzi mi o modele, bo ciągle się zastanawiamy:dry:

chcieliśmy x landera, ale teraz znalazłam jeszcze baby active jet

jakie wózki kupujecie/kupiłyście - chodzi mi o modele, bo ciągle się zastanawiamy:dry:

To ja znów się odezwę : bo wózki to mój ulubiony temat :cool:, który przez jakieś 3 miesiące mnie do szału doprowadzał. :wściekła/y: Ale już wybrałam i nie ma chyba sensownego usprawiedliwienia dla tego mega wydatku napiszę, że czekam na Teutonie Mistral S ufff :zawstydzona/y: lepszego i tańszego nie znalazłam :baffled:

ccaroline ładniutkie meble:tak:

mój M tez jest "trudny' jeśli chodzi o zakupy:-D

My własnie będziemy zamawiac Baby active jet picasso neo:tak::-)

reklama
Do góry