moniSkaBe
Fanka BB :)
Dokładnie,też tak pomyślałam.Zawsze mogę oddać np.do caritasu.
albo odlozyc dla kolejnego dziecka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dokładnie,też tak pomyślałam.Zawsze mogę oddać np.do caritasu.

Z drugiej strony mój mąż był karmiony zwykłym mlekiem zagęszczonym mąką krupczatką. I żyje ;-). Czy w związku z tym któraś ma zamiar tak karmić swoje dziecko?
Czasy się zmieniają, zmienia się wiedza, zmienia się środowisko... Nie ma co porównywać![]()

po prostu wyraziłam swoje zdanie ;-)
Ale wiesz, to jest ich główna rolaDla mnie okropny jest juz fakt ze cos z cyca leci fuj Jak zauwazyłam kropelke siary to stałam i wyłam w łazience bo to było dla mnie takie paskudne... no nie umiem wyjasnic inaczej :-(

Cycków znaczy 

) a Syna karmilam rok prawie.
a jezeli nie to wybor kazdej matki i nic nikomu do tego ( chociaz zapewne kazda z nas bedzie miala watpliwa przyjemnosc odpowiadac 10000 razy na pytanie "a karmisz piersia ? ") 
. Jedna ręką huśtała, na drugiej miała dziecko. W dodatku nie miała jakiejś rozpinanej bluzki, tylko podnosiła do góry wszystko, a miała taki niefajny brzuch jeszcze po porodzie
.Tak wlasnie apropo![]()
Moj tata w tym roku doznal szoku totalnego jak bedac na wakacjach widzial kobieta ktora przy wejsciu na plaze siedziala na takim murku a przed nia stal chlopiec okolo 4-5 letni i na stojaco ciagnal cycka !!!
To akurat sa juz zboczenia.....