reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja mam jakiś regionalny ;) z Bootsa :) i też buzia biała po nim, ale to nic, widziałam takie niebieskie ;) to chyba po to, żeby matka wiedziała, gdzie jeszcze smarować ;)

Jak bedziecie potrzebowac laktatora elektrycznego, to mam na zbyciu TOmmee Tippee; wszystkie dodatki nowe (sterylizator, wkladki, butelka, smoczek, pojemniki na pokarm); uzywany 2 tyg, stan idealny. (200 zl)

Mam tez reczny TT do sprzedania, ale z dodatkow to mam tylko wkladki (35 zl)

to chyba w zaleznosci czy twoje dziecko duze bylo czy mniejsze, nawet nie wiedzialam ze sa takie mozliwosci szok

reklama
ja tez sie zdziwilam dzis

ale moze warto sprobowac... :tak:
pawelek wazy ponad 5kg ale zamowie te mniejsze i sprawdze co ij ak...:tak:

Do góry