reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja zamowilam ksiazke ostatnio i przyszla na drugi dzien rano!
za to zamowilam te body carter'sa ..2 te same rozmiary NIBY z krotkim rekawkiem ale jeden jest większy na dodatek roznia sie materiałowo i mają różne metki...

reklama
oszuści mogą być wszędzie, niestety :(
dlatego ja się boję kupować przez internet, chociaż nie nacięłam się jeszcze ;) ale zawsze jakis niepokój jest.
Ja jestem sama sobie winna, bo się tak skupiłam na szukaniu odpowiadającego mi rodzaju podkładu i koloru, że nie popatrzyłam w ogóle czy sprzedawca miał jakieś komentarze :sorry2:. Rutyna mnie zgubiła ;-)

za to zamowilam te body carter'sa ..2 te same rozmiary NIBY z krotkim rekawkiem ale jeden jest większy na dodatek roznia sie materiałowo i mają różne metki...

A od kogo zamawialas body? Bo ja tez kupilam dwa komplety ze spodenkami na allegro i wszystko było ok

Ja dzis wyslalam ta zepsuta nianie. Ciekawe kiedy dostane nowa.
Koles napisal, ze jest zszokowany, bo on tylko nowe sprzedaje i ktos musial wyslac zwrot... Jaaaasne, sraly muchy bedzie wiosna :sorry2:

z tymi metkami to mzoe byc tak ze w roznych outletach ktos kupowal. carters ma ogolnie na ubrankach nadrukowana nazwe i rozmiar (na karku po wew stronie, spiera sie po kilku praniach). ale mzoe tez jakas podroba? chociaz mi sie zdazylo ze niby ten sam rozmiar a troche sie roznia wielkoscia, a na pewno sa oryginalne

z tymi metkami to mzoe byc tak ze w roznych outletach ktos kupowal. carters ma ogolnie na ubrankach nadrukowana nazwe i rozmiar (na karku po wew stronie, spiera sie po kilku praniach). ale mzoe tez jakas podroba? chociaz mi sie zdazylo ze niby ten sam rozmiar a troche sie roznia wielkoscia, a na pewno sa oryginalne

no jeden ma taki nadruk po wew stronie drugi nie i ten co nie ma ma gorszą jaskość

MYSZA a ty od kogo kupowałaś ? pewnie coś zamowie ale nie od rodzynek

reklama
no jeden ma taki nadruk po wew stronie drugi nie i ten co nie ma ma gorszą jaskość

MYSZA a ty od kogo kupowałaś ? pewnie coś zamowie ale nie od rodzynek

Hej no ja tez od tego samego sprzedawcy co Ty i wszystko było SI, nawet chcialam Ci polecic :-p teraz zastanawiam sie czy zamowic od niego czy nie:eek:

Do góry