reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Madzia, może w sklepach z urządzeniami medycznymi??

a co do jakości ubrań, to już pisałam, że w sklepie mothercare kupowałam body i każdy było inne w jednym opakowaniu, więc juz mnie nic nie zdziwi.

Byliśmy dzisiaj na zakupach ciuszkowych w Tesco. Zakupiłam 3-pak body z krótkim rękawkiem, 3-pak rampersów, 2-pak lekkich spodenek, a dla starszego tenisówki. Zauważyłam, że zamiast Cherokee sa teraz ubranka F&F, ale też bardzo fajne :tak:. I tak ten sam Chińczyk robi :-D.

Ja też kupuje małemu ciuszki w tesko i jestem zadowolona przystępna cena i jakoś niczego sobie a ostatnio wszystko było 30% tańsze :tak:

A my awansowalismy do rozmiaru 68, wiec zakupy ciuszkowe czas zaczac. Tescowych nie lubie, bo body i pajace maja rekawy dla Franka po łokcie zamiast dlugie :/

reklama
Do góry