reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Fajnie :D

Co do kombinezonów to z brudzeniem nie będzie tak źle - w końcu maluchy jeszcze będą przez kawałek zimy dość stacjonarne, szczególnie na dworze. Ja osobiście postaram sie nabyć 2 komplety: kombinezon i oprócz tego kurtke i spodnie. Zawsze można w śpiworku w wózku posadzić bez spodni, w samej kurtce. Z resztą muszę przejrzeć co mam i w jakich rozmiarach i może powystawiam na allegro te, któe będą za małe?
A na jesień lub cieplejszą zimę mam kupiony wiosną kombinezon z tesco za 10 zł :)

A my juz mamy kombinezony, nawet 5:-) Jeden kupilam zanim Basia sie jeszcze urodzila w jakiejs promocji za kilkanascie zlotych a teraz jeszcze dostalismy troszke ciuszkow i sa tam 4 kombinezony:szok: nie wiem po co mi tyle ale na pewno nie zamierzam juz nic kupowac

ja mam dwa jeden po starszej córce taki z nóżkami a drugi taki że tylko rączki są a reszta jak śpiworek. myślę że obydwa powinny być dobre na tego mojego kurdupelka :-)

No tak ja dwa razy edytowałam bo żle skopiowałam link. Tak mi sie spodobał ,że szybko obmierzyłam małą centymetrem i kupiłam. Myslałam że tańszy będie ale co tam:) Widziałam jeszcze śliczny płaszczyk na wiosnę ale na kup teraz prawie stówę to nie moge tak szalec. Zresztą okazji jak sie siedzi to mozna trafić. Już macierzyński mi sie skończył i my teraz na jednej wypłacie.

Ja też muszę przejrzec co mam po Polce. Tyle, że u mnie Pola pierwszej zimy miała tyle miesiecy co Lila teraz i ja wogóle nie trafiam z ciuszkami. Moja Lilka to też do wielkich nie należy, wiec jeszce zoaczę co mam i pewnie niedługo coś kupie, bo jak przyjdzie na zimę dwie laski ubrać to chyba kredyt tzreba będzie brać hi,hi;-)

reklama
Do góry