reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

w carrefour są obiadki 3 gerbera w cenie 5,58. co prawda po 5 miesiącu, u nas to dwa tygodnie ale kupiłam na zapas. data ważności 2012 rok.

reklama
ja kupilam pampersy w carrefour 132 szt za prawie 100 zl (rozmiar 4), jak zauwazyla ionka tu rzeczywiscie pampersiaki za 2 razy drozsze niz na wyspach....

To ja chyba będę rekordzistką i powiem, że kupiłam wczoraj pampersy 3 - 82 szt. w super-pharm za 39,99:happy: zreszta wszystkie rozmiary są tam w tej cenie:-D tylko trzeba miec ich kartę lojalnościową

ja wczoraj 4 kupilam za 49.99 w Tesco. Sztuk 82.

i teraz sie pochwale. wczoraj kupilam w tesco na wyprzedazy cos takiego -> termoopakowanie na butelki Termoopakowanie 2 szt Tomme Tippee (1119270837) - Aukcje internetowe Allegro za uwaga... 20 zł. w tym jako gratis byly gryzaczki TOMMEE TIPPEE GRYZACZEK 2SZTTANIO WYS 6ZL (1131192637) - Aukcje internetowe Allegro
oraz 2 butelki butelka 150ml X2 +smoczek tommee tippe 0%BPA HIT (1155454234) - Aukcje internetowe Allegro za 10 zł.

a dodatkowo w domu juz zobaczylam , ze w jednym termoopakowaniu byla jeszcze jedna butelka 150 ml.

Czyli za 30 zł mam 3 butelki, gryzaczki i 2 termoopakowania. :-D
I dodatkowo jeszcze jestem zadowolona, gdyz do termoopakowan mieszcza sie moje butelki LOVI :-)

reklama
Do góry