reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
frotka ta sukienka slicznaaa!

Była na allegro uzywana ale przegapiłam licytacje:( musze znowu przejrzeć strony z sukienkami.Ja chce na9-12 m ,bo na teraz to mam kilkanascie sukienek do noszenia .

1195419927.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

A ta fajna? Czy ta pierwsza?Bo znalazłam na 80/86:):):)

Ostatnia edycja:
mi się podoba bardzo jedna torba guss taka duż na długim pasku ale jest zdecydowanie za droga, jestem zarejestrowana na złotewyprzedaze.pl i to tam ją wyszukałam ale i tak cena sprawia, ze jest wyłącznie dostępna w marzeniach:-(

Marciaa ale ona ma super przegrody:)Osobiscie taką to wolałabym z czarnym, do noszenia na codzień. A jak do sportowych butów białych to świetna:)
A i napisałam do faceta zapytanie czy tą pierwszą kieckę wystawi na kup teraz. :)
Myszowata tam masz opcje zaproś znajomego. Zapros mnie jak cos kupie to dostaniesz 20zł na zakupy:)musisz podac mojego maila chyba tylko. frotka1974@tlen.pl

Ostatnia edycja:
Marciaa torba fajowa, bo pakowna a i kształty ma fajne. Co do koloru to trudno doradzić, bo zależy jakich rzeczy masz wiecej. No ale w sumie na sportowo czy do dżinsów to nie ma znaczenia. kupuj!

no pewnie kupie bo juz mnie w sklepie kusila ale dol byl porysowany taki...
ona taka niby sportowa niby elegancka ( do szpilek nie ubiorę ;) ) poszperam cos jeszcze pozniej wkleje to doradzicie bo ja wp odejmowaniu decyzji ostatnio to jakas nie teges jestem

reklama
Do góry