reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
my kupilismy pełno rajstopek i Niki ma skarpet tyle, że do konca roku i nast mu starczy hehe
a ja dziś kupiłam Miksowi szczoteczki do tego jednego zębolka hihihi
i śliniak zmywalny - taki wielki, w sumie to bardziej jak fartuch - bo jak Mix je to zawsze się ubrudzi, nawet skarpety...sliniak już przetestowałam i jest git! hehe

Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a u nas musi byc sliniak z materiału bo po tych slizgajacych zarcie zlatuje na doł. Mlody sie zawsze ubrudzi najgorsze że ze slniakow mi marchew schodzi a z body nie ??? dziwne.
też musze kupić mu tą szczoteczke tylko czy on sobie da ją włozyc ;-)
ja do takich promocji sie nie zabieram jak Lidl bo co idę to całuje pusty kosz
kiedy był fotele dzieciece takie jak nesiaa ma w suwaczku to poszly w 5 minut :| ale to udalo sie siostrze kupic bo ona wariatka pojechala wczesniej tak sie na nie napaliła ale to było w Netto akurat
też musze kupić mu tą szczoteczke tylko czy on sobie da ją włozyc ;-)
ja do takich promocji sie nie zabieram jak Lidl bo co idę to całuje pusty kosz
kiedy był fotele dzieciece takie jak nesiaa ma w suwaczku to poszly w 5 minut :| ale to udalo sie siostrze kupic bo ona wariatka pojechala wczesniej tak sie na nie napaliła ale to było w Netto akurat
No i tak jak mówiłam dziadek (mój tata fan sklepu LIDL) jak pojechał to kupił rajstopki we wszystkich kolorach czyli 8 szt., kombinezon do wózka, i te welurkowe śpioszki- oczywiscie i różowe i niebieskie. Niestety te ostatnie coś są wielkie, a rozmiar niby 74-80 mogę odsprzedać za tyle ile w sklepie, a przesyłka gratis.
Ja tak jak powiedziałam zrobiłam i wróciłam ze śpiworkiem, 5 par rajstopek i 2 pary skarpetek.
Lubię te rzeczy dziecięce z lidla bo w większości są dobrej jakości, ten śpiworek taki milusi że sama bym do niego wlazła

mysza kurtka ekstra!!!

mysza kurtka ekstra!!!
MEGA DUŻE I BAJKOWE PUZZLE 31.5X31.5 SUPER CENA (1243387262) - Aukcje internetowe Allegro
chcę kupić dla Poli. co o nich myślicie
chcę kupić dla Poli. co o nich myślicie
M
myszowata
Gość
bardzo fajne te puzzle, może i ja się skuszę bo i tak chcę kupić
reklama
A my nie mamy lidla w okolicy:/
Polusia świetne puzlle : tanie i po drugie w tych tradycyjnych puzzlach jak chcesz je przesniesc to wypadaja małe elementy a tu nie bedziesz miala takiego problemu!!
Dziewczyny chce kupic jjutro huśtawke dla córci z okazji jej 6ciu miesiecy
taka do futryny bo za duzo miejsca nie mamy w domu na wolnostojącą...cos polecacie??
Polusia świetne puzlle : tanie i po drugie w tych tradycyjnych puzzlach jak chcesz je przesniesc to wypadaja małe elementy a tu nie bedziesz miala takiego problemu!!
Dziewczyny chce kupic jjutro huśtawke dla córci z okazji jej 6ciu miesiecy
Ostatnia edycja: