reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a ja dziś kupiłam Miksowi szczoteczki do tego jednego zębolka hihihi:-D i śliniak zmywalny - taki wielki, w sumie to bardziej jak fartuch - bo jak Mix je to zawsze się ubrudzi, nawet skarpety...sliniak już przetestowałam i jest git! hehe:-p

a u nas musi byc sliniak z materiału bo po tych slizgajacych zarcie zlatuje na doł. Mlody sie zawsze ubrudzi najgorsze że ze slniakow mi marchew schodzi a z body nie ??? dziwne.
też musze kupić mu tą szczoteczke tylko czy on sobie da ją włozyc ;-)
ja do takich promocji sie nie zabieram jak Lidl bo co idę to całuje pusty kosz
kiedy był fotele dzieciece takie jak nesiaa ma w suwaczku to poszly w 5 minut :| ale to udalo sie siostrze kupic bo ona wariatka pojechala wczesniej tak sie na nie napaliła ale to było w Netto akurat

No i tak jak mówiłam dziadek (mój tata fan sklepu LIDL) jak pojechał to kupił rajstopki we wszystkich kolorach czyli 8 szt., kombinezon do wózka, i te welurkowe śpioszki- oczywiscie i różowe i niebieskie. Niestety te ostatnie coś są wielkie, a rozmiar niby 74-80 mogę odsprzedać za tyle ile w sklepie, a przesyłka gratis.

Ja tak jak powiedziałam zrobiłam i wróciłam ze śpiworkiem, 5 par rajstopek i 2 pary skarpetek.:tak: Lubię te rzeczy dziecięce z lidla bo w większości są dobrej jakości, ten śpiworek taki milusi że sama bym do niego wlazła:-D:-D:-D

mysza kurtka ekstra!!!

reklama
A my nie mamy lidla w okolicy:/

Polusia świetne puzlle : tanie i po drugie w tych tradycyjnych puzzlach jak chcesz je przesniesc to wypadaja małe elementy a tu nie bedziesz miala takiego problemu!!

Dziewczyny chce kupic jjutro huśtawke dla córci z okazji jej 6ciu miesiecy:) taka do futryny bo za duzo miejsca nie mamy w domu na wolnostojącą...cos polecacie??

Ostatnia edycja:
Do góry