reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja dziś byłam na zakupach, obkupiłam młodego na resztkach wyprzedaży i koniec, sama sobie postawiłam zakaz odwiedzania galerii handlowych póki co bo zawsze mnie coś skusi. Te ceny są naprawdę niskie ale jak tak się zsumuje zakupy to robi się niezła sumka:dry: Co do ceny za kurtkę, ogólnie kupuję małemu przede wszystkim na wyprzedażach i promocjach a tak to często poluję na allegro, od czasu do czasu skuszę się na jakieś szaleństwo ale to musi mi się coś bardzo spodobać tak jak ta kurteczka;-), z M planujemy jeszcze dwójkę rodzeństwa dla Marcelka, więc może będzie jeszcze jeden chłopak to on dalej ponosi a jak nie to sprzedam na allegro. Wiosnę i lato (chłodniejsze dni) na pewno w niej przechodzi, obstawiam jeszcze cieplejsze dni jesienne bo h&m ma dość duże rozmiary. Ja tam bardzo się cieszę z zakupu bo uwielbiam młodego modnie ubierać, tylko teraz po domu zakładam mu takie gorsze jakościowo bo pełza jak szalony i szkoda mi tych lepszych więc mamy tylko na wyjścia lub jak ktoś nas odwiedza:-) Nie mogę doczekać się wiosny bo wtedy długie spacerki i dużo na dworze. No ale wracając do zakupów. W lidlu kupiłam cztery pary rajstop, dwa komplety skarpetek, śpiworek na przyszłość, śliniaczki, bardzo lubię ich produkty, super są jakościowo. Co do pampków oczywiście wszystkie rozmiary oprócz 4:wściekła/y: 5 nie kupiłam bo boję się że jeszcze duże by były, Marcel waży 9,7. No i kupiłam pieluszki toujours czy jak to się pisze te lidlowskie, używała któraś z Was? My chyba kiedyś mieliśmy ale już kompletnie nie pamiętam jakie były. W galerii udało mi się kupić zarąbiste jeansy w Marks&Spencer z 80zł na 18,90, W C&A jeansy z serii kubuś puchatek z paskiem z 80 na 25zł, czapkę z daszkiem disney w cenie regularnej 25zł na wiosnę i lato, kaszkiecik w H&M w cenie regularnej 19,90. W Mothercare z body zostały już tylko malutkie rozmiary:-( a cocodrillo zamknięte:baffled: A sobie kupiłam tuniczkę i torebkę w carry bo przecenione 70% no i M zabiera mnie w piątek na randkę na odstresowanie więc trzeba błysnąć;-) Ehhh kocham zakupy, gdyby tylko tak z portfela szybko nie ubywało:-(

Ajentka, pochwal się zdjęciami - może też się skuszę jeszcze na jakiś mały wypadzik:) w c&a mnie jeszcze w tym roku nie widzieli:)

reklama
Dzewczyny czy któraś z Was kupuje ciuszki dziecięce w LIdlu firmy Lupilu? Ostatnio kupiłam tam Amelce bluzę różową z kapturem i rajstopki, bardzo fajny materaił i bardzo ładne... czytałam opinie o tej firmie, i bardzo ludzie sobie to chwalą... A co wy myslicie?

Ja nie kupowałam nic z Lidla więc nie wiem jakie mają ciuszki.
A to moje wyprzedażowe łowy. Wczoraj udało mi się kupić buty Geox z 70% przeceną.Zapłaciłam tylko 49zł.:-)
zakupy 001.jpgzakupy 003.jpgzakupy 002.jpg
Teraz muszę coś na lato wyszukać. Najchętniej pobuszowałabym w lumpkach ale nie znam fajnych z dziecięcymi rzeczami w Warszawie.:-( Trzeba pojeździć chyba ale to bliżej wiosny bo mój małż nie bardzo lubi po takich sklepach ze mną chodzić więc muszę wybrać się sama. A przy takiej pogodzie nie bardzo mi się chce wyruszać.

Trochę kiepsko ostre te zdjęcia . Na ostatnim sweterek i bluzka są różowe a wyszły jakieś bure

Ostatnia edycja:
No z tym rozmiarem to myślę, że będzie na wiosnę trochę za duży. Ale na koniec lata i jesień. Przymierzyłam nóżkę do wkładki i jest zapas na tyle, że raczej na jesień. A jak się nie wstrzeliłam z rozmiarem to mam w rodzinie dziewczynkę w podobnym wieku. Nie zmarnują się raczej:-)

reklama
Do góry