reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ale udało mi sie upowlować kurteczke w lumpu z H&Mu za 17 zł :szok: Inne baby z lumpa myslalam ze mnie rozszarpią żywcem bo poprosilam faceta co szedl ze świeżą dostawą by mi ja dał zanim jeszcze na wieszaki powiesił :-) Jutro wkleje fotki:-) no i nieststy nic sobie nie kupiłam:/ po wyprzedazach w galerii pustki albo przebrane i albo za krótkie albo za szerokiue wszytsko:dry: wrrrr

Alex od dzis masz miano łowcy H&Mwskich okazji:-D Świetne ciuszki-zwłaszcza ta zielona bluzeczka a bodziaka mialam takiego samego tylko rozmiar 68!!
Kasia0305 super ciuszki-ja poszukuje rozpinanaych sweterków zwalszcza - takie jakie ty upolowałaś :sorry2:i jestes z Wawy??Z jakiej dzielnicy?? jak chcesz to podam ci namiary na super lumpeks gdzie przewaznie sa ciuszki H&Mu dla dzieci i dla doroslych różnież;-)Cena 79 przy swiezej dostawie a np dzis bylo 39 !! ale warto naprwade ...byly super ciuszki dla chłopców - same markowe rzeczy...zastanawiałam sie czy nie zakupic nie wystawic na allegro bo zarobiłabym napewno a styl bluz taki jak Blu ubiera Adasia:) i romiarówka 86 wzwyż ...nieststy dla dziewczynek mniej było dzis:/

reklama
Dronka ja mieszkam pod Warszawą ( 15 min samochodem),ale bardzo często jeździmy do Warszawy. Byłabym bardzo wdzięczna za namiary na fajne sklepy a gdyby były w okolicy Zoliborza, Bielan czy Woli to już całkiem super:-).
Sweterki rozpinane nabyłam w cubusie i Auchan.

a ja dziś osobiście byłam w NEXT po jakąś wiosenną kurteczkę dla Olci i doopa, same letnie rzeczy już, albo jakieś niedobitki zimowych... żeby jeszcze te zimowe były przecenione, ale nie :baffled:
w sobotę pojadę chyba do h&m

Na życzenie alex nasze zakupy.;-)

Czapka C&A, kaszkiecik H&M, spodnie Marks&Spencer, spodnie C&A, dwie bluzeczki H&M, jedna C&A, wcześniejsze upolowane spodnie H&M. Oczywiście na żywo ubranka wygląddają stokroć lepiej:-p:tak: Sorka za źle obrócone zdjęcia.

Kasiu ale ten lumpeks jest na Pradze Północ wiec nadal jesteś zainetersowana namiarami??
Ajentka super zakupy !! i Pepcco fajne ma ciuszki!! uwielbiam dzieciaczki w jeansach!! ale teraz jak raczkuje moje dzieci powstrzymalam sie od zakładania ich bo wydaje mi sie ze sa niewygodne:/

A to nasza kurteckza na jesien bo rozm 86 ale za niecałe 17 zł WARTO było:D

Załączniki

• P1080379.jpg
    P1080379.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 53
dronka kurteczka bombowa, za super cenę. Nieźle wyszukałaś. Ja w swoim pobliżu nie mam ani jednego porządnego lumpku a w Poznaniu jak poszłam do jednego takiego dużego to nie umiałam nic wyszukać a inne dobre nawet nie wiem gdzie są. Lepiej mi idzie polowanie na wyprzedażach;-) ale gdybym miała namiary na dobrego lumpka w moim mieście to chętnie skorzystałabym. My jeansików też po domku nie zakładamy tylko rajstopki lub dresy, a zakupione będą na wiosenne spacerki bo to rozmiar 86 a patrząc na Marcelka wzrost obecnie to wiosną powinien w nich śmigać.:tak:

reklama
Do góry