A
AnOoLa88
Gość
weszłam sobie tu przypadkiem.. i Wam powiem.. patrze na Wasze suwaczki.. i zazdroszczę.. tego ile jeszcze przed Wami 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ograniczyłam się do pamiętnika w którym notuję ciąże dla dziecka...żeby w przyszłości mogło się ze mnie ponabijać :-) Wpadliśmy jednak z mężem do sklepu z pierdołami dla dzieci i na pewno kupię tam wózek,bo 500pln to nie jest dużo za nowy.Dla mnie istotna jest waga wózka,tapicerka i to aby zamieniał się na spacerówkę...to mi w zupełności wystarcza.Kupimy go dopiero w marcu jak będziemy znać płeć maleństwa.W tedy wybierzemy kolor.Drażni mnie jednak to jak wszyscy nachalnie ofiarowują swoje stare łóżeczka.Na szczęście w ciąży dobrze u mnie z asertywnością.Bo kto chciałby łóżko od koleżanki z pracy która obrabia nam tyłek?ale potem by gadała...
Bardzo fajna sprawa to jest, wklejam też tam zdjęcia malucha z USG (miniaturki) i szkice mojego brzucha, które rysuje mój mężuś.
Na szczęście uparli się tylko na wózek, bo jakby chcieli jeszcze zasponsorować łóżeczko to chyba wpadła bym w szał.