reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

koza71, dzięki za link:-)
Ja właśnie wykąpałam się w tym płynie i było bardzo przyjemnie:-)
Chyba zakupię kilka innych kosmetyków z tej serii, ale już nie dla siebie, tylko dla Kubusia:tak:

reklama
koza - dzieki :-) Tak tez m isie wydawalo ze tak pisza a spokojnie w wiekszosci przypadkow mozna stosowac.
No ale Bambino nie bylo a stwierdzilam ze jzu kupie zeby meic z glowy to kupilam ta Ziajke :tak:
Tylko do mycia glowy nie maja dla takich maluszkow... Maja dla niemowlat od 6 miesiaca zycia...
A najlepiej jak wszystko jest z jednej linii to jak cos uczuli to wiadomo co :tak:

no własnie? co do mycia główki?? bo do kąpania mam Oilatum, ale wiem, że po szamponie z tej serii włoski sa jak przetłuszczone... co polecacie?

koza - dzieki :-) Tak tez m isie wydawalo ze tak pisza a spokojnie w wiekszosci przypadkow mozna stosowac.
No ale Bambino nie bylo a stwierdzilam ze jzu kupie zeby meic z glowy to kupilam ta Ziajke :tak:
Tylko do mycia glowy nie maja dla takich maluszkow... Maja dla niemowlat od 6 miesiaca zycia...
A najlepiej jak wszystko jest z jednej linii to jak cos uczuli to wiadomo co :tak:
Duzo dobrego czytalam na temat żelu do kapieli i do mysia włosow nivea sensitive. I to chyba mozna u takich maluszkow stosowac a cena przyzwoita bo 12-16zł http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...sitive-Zel-do-mycia-twarzy-ciala-i-wlosow.htm
No i mustela ale troche drozsza jest choc tez nie zabija bo podobno bardzo wydajny taki szampon bo ilez wloskow ma takie dziecko

Ostatnia edycja:
No ja licze na to ze Hanka bedzie miała włosy jak mały szympansik bo takie sa ładniejsze ;-) Ale chodzi mi o to ze w porownaniu z naszymi to dziecko niewiele na tej głowie ma.

Rany, ja dzisiaj przymierzyłam moje stare biustonosze do karmienia rozmiar 75D i nie wiem jak mogłam to nosić :szok:. Obwód taki, że dwa razy się można owinąć, z przodu w ogóle nie przylega do mostka, miski za płytkie... Porażka. Za to wykorzystam zapięcia do przeróbki ;-)

reklama
Do góry