reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A może to ma coś wspólnego z mlekiem w cycach? No przecie budyń na mleku sie robi. ;-)
Ja mojego wózka nie opanowałam jeszcze bo mi sie nie chciało- pewnie bede przeklinać na czym swiat stoi jak będę miała wydzierajacego się trutnia w foteliku a wózka nie będę umiała złozyć hehe

teoria z mlekiem ma swój sens, myślałam, że mam w cycach, ale to był fałszywy alarm ;-)
co do wózka to mąż składał, a ja zerkałam, kazałam mu zamontować gondolę, a jak będzie potrzebne coś innego, to go znów zagonię :-)

Ktoś kiedyś pytał o wózek bebecar i o opinie właśnie stałam się jego posiadaczkę gondola + spacerówka jestem zadowolona. Wózek jest wprawdzie nie za lekki ale ja nie muszę go dzwigać a poza tym jest stabilny i porządny ma pompowane koła,dobrze się prowadzi. Jedną z zalet tego wozu jest cena nowy koszt ok 2500zł a ja mam używany za jedyne 300zł stan idealny.

Jakie sa cudowne rzeczy juz na wiosne w H&M az nie wolno tam zagladac bo grozi zakupem :-D trzeba sie powstrzymac i niech najpierw sie myszka urodzi a potem bedziemy szalaly :-D

Budynie - hehe dobre :-)
Teraz to wogole panuje moda na szybksiedzace, mowiace, chodzace i wogole szybko super rozwijajace sie i inteligentne dzieci. Mnie taka jedna ciotka - posiadaczaka super idealnej wnuczki zawsze podnosila cisnienie, a Bartus to siedzi juz ? a mowi cos ? a smieje sie ? bo naszaw tym wieku to sramto , tamto i owamto:wściekła/y:
Ja mysle ze mi kaszka manna na mozg nie padla :)

A zakupy super, ja to wogole ubranek nie mam duzo , wlasciwie same chlopiece po Bartku, musze cos dokupic jeszcze nowego, Bartek ma jednak takie typowo chlopiece ubranka, malo jest "uniwersalnych" a jednak bym chciala zeby Mala wygladala jak dziewczynka :) Dosc dominacji chlopow w domu !

hej dziewczynki!
a wiec byłam oglądać te wózki BEXA :tak: i się tylko utwierdziłam w przekonaniu, że są super :-D tzn. mają wsio to co chciałam żeby mieli. Kolory też bardzo fajne. Teraz kwestia kasy... i po kłopocie...:baffled:
oczywiście M. dalej sie odzywa się do mnie jak do krowy więc to jednyny problem czy da mi kase na ten wózek... gbur jeden... ehh sorka :-(

Milkshake no wiesz kochana laski nie robi to tez jego obowiazek ,ty wychowujesz dziecko/ dzieci a on niech kupuje nie ma ze boli :)napewno kupi :)

Jakie sa cudowne rzeczy juz na wiosne w H&M az nie wolno tam zagladac bo grozi zakupem :-D trzeba sie powstrzymac i niech najpierw sie myszka urodzi a potem bedziemy szalaly :-D
Oj wiem cos o tym...:-D Wczoraj z mamą się nałaziłam po H&M i ona tyle wspaniałych rzeczy kupowała...eh.. niech tylko nasz Dziubasek się urodzi a ja już pędze do H&M:cool2:

reklama
A ja zapomniałam wkleić moich ostatnich Dzidziusiowych zakupów:
6.jpg
5.jpg
7.jpg

Do góry