w tesco od 21.01. pampers jumbo pack maxi 2 x70szt za 84,99zł - różne rodzaje
to drogo wychodzi 60 groszy za pampersa

a w realu 45 groszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
w tesco od 21.01. pampers jumbo pack maxi 2 x70szt za 84,99zł - różne rodzaje

Wszystkie te małe pampersiki mają wycięcie na pępuszka? Cz trzeba na to zwrócić uwagę?
nie byly nam po prostu potrzebne. Niedlugo sie przenosimy do 100 metrowego meiszkania ale tez raczej jzu kupowac nie bede. 
ELEKTRONICZNA NIANIA - Orava od SS ! FV ! (888072415) - Aukcje internetowe Allegro

moniSkaBe wiesz, ze ten szmaciarz od łóżeczka napisał mi, że przecież była informacja o realizacji zamówienia w terminie 14-21 dni?
sprawdziłam wszystko, nic takiego nie było ani na stronie przedmiotu, ani tym bardziej nie dostałam od niego maila - zaraz wybuchnę![]()
heh czyli bedzie to tłamsic w sobie ;-) ale tez myslalam ze jakis komentarz chociażmoniSkaBe wiesz, ze ten szmaciarz od łóżeczka napisał mi, że przecież była informacja o realizacji zamówienia w terminie 14-21 dni?
sprawdziłam wszystko, nic takiego nie było ani na stronie przedmiotu, ani tym bardziej nie dostałam od niego maila - zaraz wybuchnę
koza Małżon mój zerknął na ogólna kwotę za zamówienia na allegro, po czym uniósł brwi ze zdziwienia, burknął coś pod nosem i tyle...
myślałam, że polecą jakieś k...wy czy cuś, a tu stoicki spokój![]()
Znalazlam w miare ladna koszule. Ladna w stosunku do tych wszystkich jakie proponuja nam producenci koszul nocnych do karmiania.
Czy moze ktoras z Was kupila taka?
Jest jak na zdjeciu?
MUZZY_Koszula _KOPERTOWA_do_karmienia __M__KOLORY (883713933) - Aukcje internetowe Allegro