reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja liczę, że laktator mi sie przyda bo muszę do szkoły wrocic (licencjat itd) i musze przeciez miec odciagniete mleko. A jak sie dławi to odciagnac troszke przed karmieniem :)) Ja dzis dostanę komódkę dla maluszka -wreszcie. Poukładam ciuszki....troszke sie zajme i nie bede myslala o porodzie:)
a miała ktora z was laktator TT?reczny

reklama
A ja właśnie zakupuję laktator - znaczy mąż kupuje a ja siedzę w domu ;-)
Mam tyle mleka że młodej za szybko leci i nie nadąża połykać - wkurza się przez to i połyka dużo powietrza, je niespokojnie i narzeka, bo ją zalewa co chwilę. Wiem że to się unormuje ale ciężko jej i mnie przy okazji też.
Ja też mam problem z nadmiernym wypływem mleka, ale szczerze mówiąc jak pierś jest częściowo opróżniona, to dalej cieknie :baffled:. A nadmiar pokarmu można przed karmieniem ręką wycisnąć :tak:.

ja liczę, że laktator mi sie przyda bo muszę do szkoły wrocic (licencjat itd) i musze przeciez miec odciagniete mleko. A jak sie dławi to odciagnac troszke przed karmieniem :)) Ja dzis dostanę komódkę dla maluszka -wreszcie. Poukładam ciuszki....troszke sie zajme i nie bede myslala o porodzie:)

Ja miałam poprzednio i mam teraz - ekspertem w odciąganiu mleka nie jestem ale odciąga się wygodnie... za pierwszym zamachem lekko odciągnęłam 90 ml.

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie.

Mam do sprzedania używaną nianię elektroniczną firmy BABY ONO.
Niania jest w stanie idealnym, oczywiście jest sprawna.

Polecam i zapraszam do licytacji.

Niania elektroniczna BABY ONO -BRAK CENY MINIMAL. (972320602) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

ja posiadam takowy laktator - dla mnie rewelacja!!!:-D:-D:-D

Do góry