reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja pakuję Hankoka w kieszonkę bo kołyski nie trawiła :-D Tak jak blueberry mówi, chyba nie ma dzieci które lubia kołyske :baffled:
Poczatki motania są ciezkie ale wystarczy kilkanascie razy to idzie jak z płatka. Tym bardziej ze wybrałyscie jedna z trudniejszych chust na poczatek wiec jak tą zawiążecie to już nie bedziecie miały problemów z innymi :tak:

U nas pieluchy pampersy niemieckie/pramium care i jakos nie potrafie sie przekonac do innych. Choc ostatnio widziałam w tesco ich pieluchy (w zielonym opakowaniu), były rozpakowane wiec mogłam pomacac i sa całkiem, całkiem bo tez takie miekkie jak pampersy których uzywa Hankok. Jak mi sie skoncza moje zapasy to moze wypróbuje. Z drugiej strony wcale takie pieluchy nie wychodza duzo taniej niz pampersy bo za pampersy płaciłam 50gr za sztuke a tesco/lidl/biedronka niewiele taniej :baffled:

reklama
Z drugiej strony wcale takie pieluchy nie wychodza duzo taniej niz pampersy bo za pampersy płaciłam 50gr za sztuke a tesco/lidl/biedronka niewiele taniej :baffled:
No właśnie. Ja ostatnio kupiłam Babydream 46 szt po 21 zł i doszłam potem do wniosku, że tyle samo kosztują co Huggiesy, albo Pampersy jak jest jakaś promocja :baffled:

No właśnie. Ja ostatnio kupiłam Babydream 46 szt po 21 zł i doszłam potem do wniosku, że tyle samo kosztują co Huggiesy, albo Pampersy jak jest jakaś promocja :baffled:

No tak ale jesli ktos mieszka na obrzezach to tam nie ma reala czy tesco,tak jak u mnie za paliwo tam i spowrotem zaplacilabym z 20 zł.A biedronka pod nosem.

No tak ale jesli ktos mieszka na obrzezach to tam nie ma reala czy tesco,tak jak u mnie za paliwo tam i spowrotem zaplacilabym z 20 zł.A biedronka pod nosem.
Ale ja tez nie jezdze do sklepów. Kupuje na allegro niemieckie pampersy i mozna kupic w takiej własnie cenie. Kupuje koło 10 paczek pieluch i mam problem z głowy na dłuzszy czas :-)

temat pieluch widze ze kroluje :-D
My zaczelismy od Huggiesow 1 (choc Adas spory sie urodzil) i bylam tak zadowolona ze potem jeszcze ze 2 paczki kupilam :-) No a pozniej przeszlam na niemieckie pampersy (2) zamowione juz 4 miesiace temu na allegro - czekaly na swoja kolej :-)
z nich tez jestem zadowolona rozmiar jest wciaz dobry (choc Adas wazy juz prawie 6kg) i pewnie poki co toprzy pampersach zostane :-) z tym ze oczywiscie nastepnym razem kupimy juz 3

Dziewczynki podpowiedzcie co mam kupić mojej małej do autka by czasem ją zająć. Kurcze jeżdze bardzo dużo sama i średnio około 70 km dziennie wychodzi a mała nie raz daje popalic!

reklama
Dziewczynki podpowiedzcie co mam kupić mojej małej do autka by czasem ją zająć. Kurcze jeżdze bardzo dużo sama i średnio około 70 km dziennie wychodzi a mała nie raz daje popalic!
Ja ostatnio z moim brzdacem zrobilam prawie 200km, z przerwami oczywiscie, ale w sumie to przespal prawie cala droge...
My mamy powieszone cos takiego FAMILY SHOP - grzechotka - gryzak Lamaze Emanuel
bardzo go lubi :happy:

A fotelik masz z przodu czy z tylu? Ja wylaczylam airbagi i zamontowalam z przodu jak jezdze sama i powiem szczerze, ze to baaaardzo wygodne :)

Do góry