reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Mi kuzynka pożyczyła babybjorn Actiive ale jakoś mała nie może się do niego przekonać :( A szkoda bo byśmy pojechali w góry i pochodzili troszkę...

cd nosidełka to się zastanawiam ... może jednak chusta ? Fiołkowa chyba nosi Maleństwo w chuście, tak?

a ja mam do Was pytanie związane z karuzelami. Jakie macie nad łóżeczkiem?

My właśnie przeprowadziliśmy się z kołyski do 'dorosłego łóżka' i brakuje nam karuzelki.

Przed
P4180286.jpg

Po
P7230431.jpg

a my mamy dwie jedna :www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Strona główna, Zabawka-Karuzela wiosenna i tą Pola ma nad kojcem przykręconą a taką mamy w łóżeczku http://canpolbabies.com/index.php?p...r_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=25]Canpol babies - akcesoria dla niemowl
naughty ja noszę swoją Polę w chuście i jesteśmy bardzo zadowolone. plecki nie bolą dwie ręce wolne, malutka cała szczęśliwa bo do maminego cysia przytulona. mamy taka: http://allegro.pl/item1152481571_super_chusta_do_noszenia_dzieci_modne_fiolety.html tylko kolorek inny :-)

Ostatnia edycja:
dziękuję polusia :D Boję się trochę chusty - nie wiem czy poradzę sobie z wiązaniami. Jestem wdzięczna za namiary na sprawdzoną chustę to mi bbbardzo ułatwi ewentualną decyzję :)

dziękuję polusia :D Boję się trochę chusty - nie wiem czy poradzę sobie z wiązaniami. Jestem wdzięczna za namiary na sprawdzoną chustę to mi bbbardzo ułatwi ewentualną decyzję :)
wiązania wcale nie są takie trudne. pierwsze kroki stawiałam na pluszowym misiu mojej starszej córeczki, stosowałam tzw, koala jednak lepsze dla nas jest 2x . jak ja blondynka do wielu rzeczy dałam radę to ty też dasz radę :-)

wiązania wcale nie są takie trudne. pierwsze kroki stawiałam na pluszowym misiu mojej starszej córeczki, stosowałam tzw, koala jednak lepsze dla nas jest 2x . jak ja blondynka do wielu rzeczy dałam radę to ty też dasz radę :-)

Wiara czyni cuda heheh koniecznie muszę pomyśleć i szybko podjąć kroki gdyż Antoś już ponad 7 kg waży. A Twoje maleństwo ile? Wspominałaś, że plecki nie bolą ... nie ukrywam, że brzmi krzepiąco :)

Wama Nosidło, nosidełko JEEP In& Out Carrier (1154648809) - Aukcje internetowe Allegro Takie masz?

reklama
Do góry