reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Wiara czyni cuda heheh koniecznie muszę pomyśleć i szybko podjąć kroki gdyż Antoś już ponad 7 kg waży. A Twoje maleństwo ile? Wspominałaś, że plecki nie bolą ... nie ukrywam, że brzmi krzepiąco :)

Wama Nosidło, nosidełko JEEP In& Out Carrier (1154648809) - Aukcje internetowe Allegro Takie masz?
nosidła nie mamy, ale jak dobrze zawiążesz chustę to nie czujesz tego ciężaru tylko na plecch. jest on równomiernie rozłożony i plecy nie bolą. moja Pola waży jakieś 6 kg. idziemy teraz 3.08 do pediatry to się dowiem ile moje szczęście waży

reklama
moniSkaBe mój Kubek ważył 6990 na ostatnim szczepieniu 16 i P.Dr powiedział że bardzo ładnie przybiera na wadze a Pawełek jest tylko o dzień młodszy więc myślę że z jego wagą jest wszystko ok:)

Dziewczyny a któraś z was ma chustę bebelulu Rapalu bo chciałam ją kupić ale opinie są różne i nie wiem

aha :-D
no ale skoro pediatra mowi ze jest ok, to chyba nie ma sie czym martwic?
Powiedziała tylko, że duży chłopak, ale nic poza tym. On ma do tego chyba 71 cm - nie wiem dokładnie, bo sama go mierzyłam. Ja się nie przejmuję, bo jak zacznie raczkować, to przestanie tak przybierać, a poza tym moim zdaniem ma dobre proporcje, nie jest tłusty.

fiołkowa widzę , że ty też chustomama :-) Kuba pewnie lubi siedzieć w chuście
Ja go w sumie noszę tylko jak jest brzydka pogoda, bo wtedy mi ciężko z wózkiem. Ale owszem, lubi być w chuście :) Lubi się rozglądać albo po prostu spać :)

moniSkaBe mój Kubek ważył 6990 na ostatnim szczepieniu 16 i P.Dr powiedział że bardzo ładnie przybiera na wadze a Pawełek jest tylko o dzień młodszy więc myślę że z jego wagą jest wszystko ok:)

Dziewczyny a któraś z was ma chustę bebelulu Rapalu bo chciałam ją kupić ale opinie są różne i nie wiem
Ja mam tą chustę i oprócz tego, że jest dość gruba i nadaje się na chłodniejsze dni, to nie mam jej nic do zarzucenia :tak:

reklama
Do góry