reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A my zaopatrzyliśmy się w kombinezon na zimę - coccodrillo - kupiłam za 100zł w outlecie <shock> na necie używane za 80/90 chodziły.

My mamy Fashion House w Sosnowcu - dla zainteresowanych ;)

Ostatnia edycja:
Dronka kombinezon w sam raz i tak pod spód cos ubierzesz, więc nie ma co przesadzać, że za cienki. Ważne, ze na zewnątrz jest "śliski". Bo snieg spłynie.
A ja ostatnio to kupiłam takie rzeczy, aha a kombinezon mam po Polci, wiec kupiłam taki polarowy na teraz:
by Kappahl- kombinezon dla dziewczynki 74 cm (1204751959) - Aukcje internetowe Allegro

NEXT Śliczne jeansy - bojówki 6 - 9 m-cy (1195751485) - Aukcje internetowe Allegro

Bluzeczka GEORGE - w piękne motylki 6-9 m-cy (1197001523) - Aukcje internetowe Allegro

NEXT śliczna paseczkowa bluzeczka 6-9 m-cy (1203474874) - Aukcje internetowe Allegro

mnie tez sie podobaja wasze ciuszki. Ja uwielbiam przeceny, na przyklad teraz kupuje Poli ciuszki na 18-24 mc na nastepne lato i niektore kosztuja $1 za sztuke, wiec sie oplaca, trzeba tylko miec gdzie to trzymac caly rok ;)

reklama
Do góry