reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
kurcze, ale przeciec dziecko nie dotyka go cialkiem, tylko ubrankiem..
ja juz naprawde nie wiem... pylki, roztocza, kurz.. raczej nie damy rady tego opanowac.
Nie wiem jeszcze jaki kupie, ale wydaje mi sie, ze taki welniany jest najcieplejszy...

no to , zes mi teraz namacila w glowie... spiworek wyglada fajnie.. tylko mam nadzieje, ze do wozka by mi pasowal... mam coneco v 4 spacerowke.. hmm....

Monia mam pytanie: czy jakis lekarz wytlumaczyl Ci tak rzetelnie co to jest AZS i jak z tym zyc? Bo mi sie wydaje, ze nie. Jesli Twoje dziecko ma AZS to nie chodzi tylko o kontakt skory z alergenem, ale tez pokarm to co dziecko wdycha, wiec uczula i podraznia tez siersci (przeciez moje dziecko nie tarza sie z kotem, a tylko jak pobedzie w tym samym pomieszczeniu to zaraz ma skore podrazniona)pierze, welna, moher, angora to wszystko bywa drazniace dla alergikow, a wydaje mi sie, ze w przypadku spiworka to jest jednak baaaardzo blisko kontakt z dzieckiem. Ja na pewno nie bede ryzykowac i kupie polarkowy.

Dziewczyny wiem, że temat sanek już był. Wiem, że któraś z Was kupowała takie chyba za ok 230 zł ze śpiworkiem. Jestem ciekawa jakości. Proszę o opinie czy warto :-)
A tchibo też polecam :-)
Ajentka daj proszę znać czy ciepły jest ten śpiworek.

Monia mam pytanie: czy jakis lekarz wytlumaczyl Ci tak rzetelnie co to jest AZS i jak z tym zyc? Bo mi sie wydaje, ze nie. Jesli Twoje dziecko ma AZS to nie chodzi tylko o kontakt skory z alergenem, ale tez pokarm to co dziecko wdycha, wiec uczula i podraznia tez siersci (przeciez moje dziecko nie tarza sie z kotem, a tylko jak pobedzie w tym samym pomieszczeniu to zaraz ma skore podrazniona)pierze, welna, moher, angora to wszystko bywa drazniace dla alergikow, a wydaje mi sie, ze w przypadku spiworka to jest jednak baaaardzo blisko kontakt z dzieckiem. Ja na pewno nie bede ryzykowac i kupie polarkowy.
ja jednak nie popadam w skrajnosci.
bo niedlugo to bede codziennie odkurzac, kurze scierac i w ogole kota dostawac.
Poza tym ja nie wiem od czego moje dziecko ma alergie, nie wiem czy to jest wziewne, czy pokarmowe... nie wiem.
Poza tym nie, nie mialam takiego szczescia i nikt nie wyjasnil mi jak postepowac z dzieckiem z AZS.

Chyba zakupie ten spiworek...

Dziewczynki kochane nie pomacałam jeszcze śpiworka bo jeszcze nie przyszedł.:-D Napisali że wysyłka w ciągu 5-6 dni. W sklepie nie mogę go sprawdzić bo jest tylko w ofercie internetowej. Moim zdaniem będzie cieplutki, zresztą tchibo raczej nie sprzedaje bubli przynajmniej ja się nie spotkałam. Jak przyjdzie to napiszę co i jak choć uprzedzam że może go już nie być w ofercie bo oni mają jakąś ograniczoną liczbę produktów i jak zwrócicie uwagę to na niektórych jest że już wyprzedano. Mimo to oczywiście zdam relacje.:tak:
Monia Bidulko biedna jesteś z tymi alergiami Pawełka. Jak nie trafi się do dobrego lekarza (a o takiego trudno) to g.... człowiek się dowie. Jak czasem słucham klientki i jakie diagnozy im lekarze dermatolodzy stawiają to włosy dęba stają.:no: Nie żebym wszystkie rozumy pozjadała ale oni (nie wszyscy) często eksperymentują na pacjentach i leczą metodą prób i błędów a nuż się uda i pomoże. Ehh Myślę Monia że taki śpiwork byłby dla Pawełka najlepszy, może lepiej rzeczywiście nie ryzykować z wełną.
Marcia Kochana gdzie my nie pójdziemy.:-D Potwierdzę Ci jeszcze dokładnie w poniedziałek bo u mnie to się zmienia jak w klejdoskopie i nie chcę się umawiać a zaraz odwoływać.:sorry2:

no właśnie wygląda ten śpiworek na ciepły. Ja na swój dzisiaj położyłam polarkowy kocyk, bo wydaje mi się, że jednak jest za cienki na mrozy, jest raczej bardziej jesienny.

reklama
Do góry