Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ajetka przejdziemy sie do tchibo jak sie wkoncu nam uda 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze, ale przeciec dziecko nie dotyka go cialkiem, tylko ubrankiem..
ja juz naprawde nie wiem... pylki, roztocza, kurz.. raczej nie damy rady tego opanowac.
Nie wiem jeszcze jaki kupie, ale wydaje mi sie, ze taki welniany jest najcieplejszy...
no to , zes mi teraz namacila w glowie... spiworek wyglada fajnie.. tylko mam nadzieje, ze do wozka by mi pasowal... mam coneco v 4 spacerowke.. hmm....
ja jednak nie popadam w skrajnosci.Monia mam pytanie: czy jakis lekarz wytlumaczyl Ci tak rzetelnie co to jest AZS i jak z tym zyc? Bo mi sie wydaje, ze nie. Jesli Twoje dziecko ma AZS to nie chodzi tylko o kontakt skory z alergenem, ale tez pokarm to co dziecko wdycha, wiec uczula i podraznia tez siersci (przeciez moje dziecko nie tarza sie z kotem, a tylko jak pobedzie w tym samym pomieszczeniu to zaraz ma skore podrazniona)pierze, welna, moher, angora to wszystko bywa drazniace dla alergikow, a wydaje mi sie, ze w przypadku spiworka to jest jednak baaaardzo blisko kontakt z dzieckiem. Ja na pewno nie bede ryzykowac i kupie polarkowy.
Chciałam kupić ten śpiworek Tchibo i już nie ma
Marti, świetna ta zabawka