kasia0305
Fanka BB :)
yra super stronka. Na pewno się przyda:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to pewnie trzeba wszystkich rejestrowac co?myszowata myślę że to jest raczej takie uśrednienie , jasiu też śpi w pieluszce od ok 19 do 8 rano i nie przemakają, a uwierz mi w dzień pije bardzo dużo i czasami są tak ciężkie że szok. myślę że to raczej chwyt reklamowy że wytrzymują całą noc, a cała reszta jest uzależniona od dziecka. ja się na nie zdecydowałam, bo wiadomo niebieskie kosztują w normalnej cenie od 52 do 55 zł, a te ok 40 zł. różnica jest.
a próbki tak czy inaczej zamówiłam, na siebie, męża, na inny adres teściowej, na inny adres mamy itp.podpowiadam wam że wystarczy zmienić jak np. mieszka się w bloku i ma mieszkanie 18/51 to na różne kombinacje np. 18 m 51, 18 -51 itp.
ja tak zrobiłam z poprzednimi pampersami i ogólnie zebrałam ok 40 sztuk z całą rodzinką hehe
![]()
a masz moze zapisany link do tej ankiety?ja tylko wpisywałam ich imiona i nazwiska i adres nic więcej.
tak, inny adres mailowy jest potrzebny.dziewczyny a czy dla kazdego domownika podajcie inny email?