reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Polusiu ren zestaw dla Julci jak darmo i jaki fajny:) Myszowata extra ciuszki:)Yra mam tunikę taką czarną:)super sie nosi:)

ZESTAW UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI 12-18 MIES MARKOWE (1459251425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ten pierwszy zestaw po zakończonej aukcji sie dogadałam taniej:)Dzisiaj bylismy u teściów w Głogowie i odebrałam rzeczy oszczędzając na przesyłce.:):)

Zestaw moro dla dziewczynki!!! Rozm 80-86!!! (1462621388) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Myślicie ,że powinnam z Wami na ten odwyk sie wybrać?hihihi

Polusiu ren zestaw dla Julci jak darmo i jaki fajny:) Myszowata extra ciuszki:)Yra mam tunikę taką czarną:)super sie nosi:)

ZESTAW UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI 12-18 MIES MARKOWE (1459251425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ten pierwszy zestaw po zakończonej aukcji sie dogadałam taniej:)Dzisiaj bylismy u teściów w Głogowie i odebrałam rzeczy oszczędzając na przesyłce.:):)

Zestaw moro dla dziewczynki!!! Rozm 80-86!!! (1462621388) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Myślicie ,że powinnam z Wami na ten odwyk sie wybrać?hihihi

Frotka, ciuchy super!
a odwyk koniecznie! tylko trzeba regulamin odwyku napisać:) i najważniejsze - co grozi za złamanie:D

Marcia świetny esprit:)Jedno bym miała ale .Nie ma poprzeczki od pałąka do siedziska takiej miedzy nóżki.Zawsze musiałabys zapinać Nikosia w szelki.Uwierz ,ze dziecko im starsze tym bardziej sie sprzeciwia szelkom i pózniej wyłazi dołem nawet w trakcie jazdy.Zwróciła mi tez na to uwagę babeczka na spacerze, bo lukneła na nasza parasolkę ,a miała ten problem ze swoja małą.I miała racje bo synek jeździł parasolka coneco i mi zwiewał jak był starszy.
A ja w mojej spacerówce w ogóle nie mam pałąka i nigdy nam to nie przeszkadzało. Zawsze zapinałam tylko pas biodrowy i było ok.

Myszowata, widzę że kupiłaś ciuszki od tego podejrzanego sprzedawcy. Ja jeszcze moich nie dostałam. Pwenie dojdą w końcu, ale pozytywnego komentarza to ona ode mnie nie dostanie.

frotka fajne ciuszki!
alex maniaku!;-)A piękne sukienki są w simple!
blu kupiłam i nawet dostałam maila ile mam wpłacić za przesyłkę i kiedy nastąpi wysyłka, więc chyba się doczekam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry