reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
mysza m no no zakupy rewelacyjne:)
ja uwielbiam kupować buty i torebki i z tym nie mam najmniejszych problemów, za to nie znoszę kupować spodni:/ jestem niska i przymierzanie spodni mnie dobija, wszystkie sa za długie, fasony tez jakos na moje szerokie biodra nie pasują:/. Jak mam iść za spodniami to aż mnie trzepie

No jak dla mnie sukienka jest idealna, ale fakt bardzo mini :) Ale ja uwielbiam taki styl jak np marki bizuu albo la mania - tylko nie stac mnie by kupowac sukienki za 1000 zł:p
Ja jestem dosc waska w talii a szeroka w biodrach, wiec w tej sukience biodra zakryte, talia podkreslona, a szerokie ramiona zamaskowane:) Wysoka nie jestem, ale mam dosc dlugie nogi, wiec dobrze sie czuje w tej sukience no a poza tym w tych szpilach to nogi sie wydluza :p

kalisa ja mam to samo ze spodniami, nienawidze kupowac, a jak mam przymierzyc to jestem ciezko chora, bo wg mnie w kazdych mam za wielki tylek:/, chociaz po ciazy figura mi sie troche zmienila (o dziwo na korzysc ) i teraz mi troche latwiej dobrac spodnie, a szczegolnie nienawidze kupowac jeansow grrrr

Ja uwielbiam mini, ale ostatnio mam schizę że mi już nie wypada ;) Niedawno kupiłam krótką spódniczkę i 2 tygodnie się czaiłam zanim się zdecydowałam ją włożyć do pracy :)

Czapkę kupiłam dzisiaj na 45 cm.

reklama
Laski, która ma maxi cosi tobi/pearl/priori ? Poproszę o opinie :)

My chyba priori xp kupimy ale jeszcze się waham ... chciałam tobi ale niestety mega wąski jest :(

Do góry