reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziękuje Wam za odpowiedzi w sprawie rowerków i łóżeczka. Chyba jednak zdecydujemy się tak jak yra na zwykłe, a potem w jednym czasie przeniesiemy chłopaków do doroślejszych, tak żeby nie było fochów, że jeden ma nowe a drugi nie :-)

dziewczyny - co do lozeczka to ja w ogole planuje hardcore :-D
Przeprowadzam sie wkrotce i chce zrobci chlopakom wspolna sypialnie (choc zawsze twierdzilam ze beda mieli od razu osobne pokoje :-D)
Łóżko Łóżka piętrowe dla dzieci CEZAR wysyłka 24h (1526755635) - Aukcje internetowe Allegro albo Łóżko Łóżka piętrowe KACPER 2 Expres Wysyłka 24h ! (1526755645) - Aukcje internetowe Allegro (bardziej to drugie).
Kolezanka (nota bene tez z BB :-)) tez dwojke dzieci ma w takim lozku i dostaly je jak mlodszy mial rok i 8 miesiecy. Zeby sie nie wspinal to w ciagu dnia zabezpieczali lozko deska z zaczepami od gory ktorych dzieck onie dalo rady sciagnac.
No i potem za kilka lat jak chlopcy beda chcieli miec osobne pokoje to lozko mozna na dwa osobne rozdzielic.

a co do rowerka to dla starszego synka na roczek kupilismy HAUCK - ale to jeszcze byly rowerki starszego typu i nie dalo sie skrecac tym palakiem - jak sie chcialo skrecic to trzeba bylo podniesc przednie kolo i tak w mierscu zawrocic :-D masakra po prostu... http://allegro.pl/rowerek-hauck-mini-traxx-i1544936034.html - taki jak ten. Najpierw chcialam go sprzedac i kupic Adasiowi taki ktory bede w stanie prowadzic ale jzu machnelam reka - jakos dam rade pare razy z nim wyjsc latem i tyle. A za rok to o ile z niego nie wyrosnie to tez kilka razy go uzyjemy...
Teraz Haucki robia fajne... :-)

Ostatnia edycja:
Ja chyba znam tą koleżankę od piętrowego łóżka ;-)
My zmienialiśmy łóżko w tym samym czasie chłopcom i postawiliśmy na opcję zdejmowanej drabinki. Zamiast ją przykręcić zrobiliśmy 4 mocne zaczepy i zakładaliśmy ją jak była potrzeba (na noc) W dzień wisiała z boku łóżka lub leżała na górnym.
Łukasz miał trochę ponad 1,5 roku jak go przenosiliśmy, bo to był koniec marca. Zamontowaliśmy mu tylko na początku taką barierkę z ikei żeby się przyzwyczaił że nie ma już szczebelków i obracał w nocy kontrolowanie.
My mamy coś podobnego do takiego (naszego nei mogę znaleźć):
NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA ŁÓŻKO PIĘTROWE 3OS MAJA W-WA!!! (1527690325) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy z trzecim bo wygodniej jest jak któryś z chłopców choruje i można u nich się przyłożyć. Mąż regularnie na nim zasypia po poczytaniu bajki ;-)

I jeśli mogę Ci coś poradzić to zwróćcie uwagę na drabinkę. Po takiej jak w tej aukcji:
łóżko łóżka piętrowe PROMOCJA ŻYWIEC CIESZYN WISŁA (1548296949) - Aukcje internetowe Allegro
o wiele wygodniej i łatwiej jest chodzić, szczególnie bosymi stópkami i po ciemku :tak:

Kurcze dziewczyny ja jestem na etapie planowania jakby tu umieścić moich chłopców i dałyście mi do myślenia z tymi łóżeczkami. Fajne są zwłaszcza że można je potem rozłożyć na dwa.
ALe będe musiała się jeszcze z pół roku wstrzymać bo Błażej teraz to na bank by spadał bo on się kręci w nocy jak nie wiem co

Ja chyba znam tą koleżankę od piętrowego łóżka ;-)
My zmienialiśmy łóżko w tym samym czasie chłopcom i postawiliśmy na opcję zdejmowanej drabinki. Zamiast ją przykręcić zrobiliśmy 4 mocne zaczepy i zakładaliśmy ją jak była potrzeba (na noc) W dzień wisiała z boku łóżka lub leżała na górnym.
Łukasz miał trochę ponad 1,5 roku jak go przenosiliśmy, bo to był koniec marca. Zamontowaliśmy mu tylko na początku taką barierkę z ikei żeby się przyzwyczaił że nie ma już szczebelków i obracał w nocy kontrolowanie.
My mamy coś podobnego do takiego (naszego nei mogę znaleźć):
NAJTANIEJ!!!ŁÓŻKA ŁÓŻKO PIĘTROWE 3OS MAJA W-WA!!! (1527690325) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy z trzecim bo wygodniej jest jak któryś z chłopców choruje i można u nich się przyłożyć. Mąż regularnie na nim zasypia po poczytaniu bajki ;-)

I jeśli mogę Ci coś poradzić to zwróćcie uwagę na drabinkę. Po takiej jak w tej aukcji:
łóżko łóżka piętrowe PROMOCJA ŻYWIEC CIESZYN WISŁA (1548296949) - Aukcje internetowe Allegro
o wiele wygodniej i łatwiej jest chodzić, szczególnie bosymi stópkami i po ciemku :tak:

znasz, znasz ta kolezanke :-)
dzieki za informacje a propos drabinki :-) i fajny pomysl z tym zdejmowaniem :-) tylko nie wiem kto by mi to przerobil :-(

Kurcze dziewczyny ja jestem na etapie planowania jakby tu umieścić moich chłopców i dałyście mi do myślenia z tymi łóżeczkami. Fajne są zwłaszcza że można je potem rozłożyć na dwa.
ALe będe musiała się jeszcze z pół roku wstrzymać bo Błażej teraz to na bank by spadał bo on się kręci w nocy jak nie wiem co

no ale jak widzisz to to dolne tez ma szczebelki i chyba nie jest ta klatwo spasc - ja planuje klasc Adasia z tej strony z ktorej sa szczebelki wlasnie :-) nie tak jak pokazuja na zdjeciach

mysle ze u mnie tez kiedys zawita taka pietrówka ;) zawsze mi sie podobały ;) ale to jeszcze czasu a czasu. Ale to na 3 osoby wpadlo mi w oko. Nawet nie sadzilam ze takie cos jest ;))) tylko jakby jeszcze mialo drabinke dolna zabezpieczajacą ;)))

reklama
Są i takie z drabinką - sporo takich wynalazków jest.
Wpisz w allegro łóżko pięrtowe 3os i popatrz co Ci tam wyskoczy.

Mysz - to naprawdę łątw było u nas, a jak nie to zawsze można zasłaniać :tak: można też zapytać producenta czy nie zrobiliby zdejmowanej, bo oni te łóżka robią na zamówienie.

Do góry