reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Kobietki łóżko piętrowe super sprawa ile mniej miejsca zajmuje. Muszę pomyśleć o takim 3osobowym :) :) tylko kurde wkurza mnie ta pościel na dzieciakach łóżkach :( my mamy narazie tradycyjne.

my mamy wózek, ale jaki to nie mam pojecia. Na roczek dostała. Jeździ z nim po całym pokoju. To jest taki spacerowy, ale na takich fajnych stabilnych "rurach" zrobione. Rozkładany jak te "dorosłe" spacerówki. Regulowana wysokość raczki i duży koszyk pod spodem, do którego uwielbia wkładac lalkę ;). Lalka jeździ na parterze, a pięterko wolne
Polka - a o co chodzi z tą pościelą? bo aj nie kumata coś dzisiaj

Załączniki

• w
    w
    28 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
Wow nawet nie wiedziałam ze sa teraz takie fajne pietrowe łózka:)

Mrozik fajowy ten wózek - bynajmniej bardziej stabilny od mojego bo mała tez dostała na roczek od chrzesnej ale "bazarową" spacerówke i niestety nie potrafi nia jeździc:/ i sadziłam ze jeszcze za wczesnie na wózek aż moja mama przyniosla jej z przedszkola wózek i jezdazi nim po calym mieszkaniu. To jest gondola - bardziej stabilna, wysokośc idealna dla niej i uwielbia wozik lale i inne gadzety w nim:)

WÓZEK DLA LALEK "EWA " (1542649628) - Aukcje internetowe Allegro

Nie no dronka wózek pełen wypas :-D:-D:-D

Ja się dowiedziałam wczoraj ,że moja kuzynka urodzi w październiku córeczkę więc będe mogła choć dla niej wpaść na dział z dziewczęcymi ubrankami i zabawkami :-):-)

reklama
Do góry