reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe zakupy

a ja kupilam body używane bo podobaly mi sie bardziej niz widzialm w sklepie, no z wyjątkiem smyka , ale wyglądają cudnie tylko wyprac , przeprasowac i wualaa :)
ja to wybredna co do ubranek :rofl2: jak nie sklepowe to szukam na allegro tu mase różnych :tak:

reklama
kupiłam zaledwie dwa ubranka te białe bo były taniutkie i nie mogłam się oprzeć aby czegoś nie kupić :) resztę później wspólnie :)
a kolorowe i większe ubranka to siostra mi przyniosła też lubi kupować w ciuchu zobaczymy na koniec co się przyda :)
6qgrac.jpg

evdhfd.jpg

1dzlhs.jpg

no i znowu ja :) wrzucam co wczoraj zakupiłam, poszłam do Tesco i wyszperałam piękne body czerwone świąteczne ale rozmiar 50 hihi wiec mój synek raczej w święta by się nie wcisnął więc mam puki co takie :-)

ale chyba muszę wreszcie pójść do jakiegoś sklepu gdzie kupie coś całkowicie rozpinanego żebym nie musiała męczyć wciąż maluszka i siebie z ubieraniem przez główkę.
33etzz4.jpg

346749l.jpg

Ostatnia edycja:
Ja zaraz też jadę do tesco, to może coś upoluję :-) a czerwony to ulubiony kolor mój i męża i wcale jak dla mnie nie przywołuje mi na myśl świąt, a ten bodziak jest słodki :-)

reklama
Joani mi się udało w sobotę upolować w Tesco fajne śpioszki 50% taniej niż pierwotna cena :) więc patrz uważnie na metki :) i powodzenia :)

spiochy.JPG

Załączniki

• spiochy.JPG
    spiochy.JPG
    37,3 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Do góry