reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

choco jak mi polecałaś ostatnio zerknąć na koszule w textil markecie to tam kupiłam cienki bawełniany szlafrok i nawet ładny, więc przyda się na pewno potem, był chyba za 39zł

reklama
U nas w szpitalu jest o tyle fajnie że nie ma chodzenia po innych oddziałach :) wszystko jest na jednym :) noworotki ważenie usg wszystko :) dlatego też nie przeszkadzało mi chodzenie w samej koszuli :)
Ja pakuję się w jedną torbę duża podrożną hehe :) ale dla dziecka dużo nie potrzebne bo szpital daję więc o tyle fajnie :)

dziewczyny a ja zrobiłam rozeznanie w pieluchach :p Bo chciałam Pampersy oryginalne ale zachwalają mamy tez te Dada z Biedrony. Pamiętam, że 5 lat temu były one trochę sztywne i kupowałam je ale jak Maja już była starsza. Z kolei pomimo tej sztywności Majka lepiej je tolerowała niż np Pampersy takie pomarańczowe z rumiankiem chyba - bo na te miała koszmarne uczulenie.

No to próbnie kupiłam Dada newborn 1 (od 2 kg) oraz Dada 2 (od 3 kg) i powiem Wam, że jakość poszła w górę, fajnie wyglądają i nie odstępują od innych. Zrobiłam zdjęcie poglądowe - może się Wam przyda.
Jeśli mała nie zareaguje jakimś uczuleniem to będę kupowała Dadę.
20140724_115326.jpg

Załączniki

• 20140724_115326.jpg
    20140724_115326.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 78
Ala bo Dady ogólnie są super.

My obecnie używamy bella happy before newborn.
Ale jak tylko dupki dziewczynom podrosną to przechodzę na dadę.

Znalazłam też moją nową chusteczkową miłość :)
Hipp. Są świetne, pięknie pachną, nawilżenie super, nie podrażniają dziewczyn, odpowiednio grube i niesztywne. Ogólnie oh i ah jedynie cena i ilość taka super już nie jest ;)

przyszły do mnie zamawiane cudeńka do łóżeczka i już je pokazuję, bo są świetne :)

zawieszka Canpol - może być do łóżeczka albo do wózka
zawieszka.jpg

spirala do łóżeczka Canpol
spirala.jpg

i pianinko do łóżeczka Fisher Price
pianinko.jpg
:)

Załączniki

• zawieszka.jpg
    zawieszka.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 49
  • spirala.jpg
    spirala.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 48
  • pianinko.jpg
    pianinko.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny w watku z promocjami wkleilam ze do juta w biedrze promocja na dady 2 paki za 50 zl :)

choco, swietne te zawieszki. My mamy z canpolu malpke i taka kulke i od poczatku byly hitem :)

Hania, ja w Chorwacji odkrylam chusteczki nivea i tez sie w nich zakochalam <3 :D

reklama
Do góry