reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Mój na klaskanie to ... rechota jak głupi :D Ale dźwięki bardziej go interesują na bank.

Kumpela mnie ostatnio zszokowała jak powiedziała, że jej syn w wieku 5 miesięcy stanął w łóżeczku a w wieku 8 chodził sam! Aż strach się bać ;) I nie mam powodów nie wierzyć bo na własne oczy widziałam jak czytał płynnie gazety w wieku 5 lat. I nikt go nie uczył czytania, nauczył się od zabawy, prosił rodziców, żeby mu układali wyrazy z literek magnesowych. Szok.

reklama
Mojego szwagra siostrzeniec ma 4 lata i ładnie czyta :)

Igorito też lubi jak mu się klaszczę...I uwielbia jak mu kosi kosi łapki robię...śmieje się mały czubek :)

Lenka to będzie spiewaczka :) wystarczy, że jej sie muzykę włączy i zaczyna się: aaaaaaaaaaaaaaaaaa i aaaaaaaaaaaaa ;)))) fakt, że sama duzo jej spiewam, więc ma to po mamusi ;) tatus jest załamany ;/ ;)

To u nas jest na odwrót - my z mężem śpiewamy (najczęściej własne kompozycje) a Mikołaj patrzy na nas z miną "za co mnie pokarało takimi rodzicami głupimi".

A mój synuniu ostanio wkłada sobie do buzi po dwa palce z każdej ręki, wskazujacy i środkowy (wyglada jak by gwizdał) i namietnie gada z tymi paluchami w buzi, a uśliniony jest po sam pępek:-)

reklama
Pan Jan uwielbia jak mu się spiewa, czasami jak zasypia to sam mruczy:p
Ja mam głos okropny i jak spiewam to sama się śmieje, ale Młodemu sie podoba. a jakie Covery piosenek wymyslam:p:D

Do góry