reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mam ząbek!!!

OSTRZEZENIE

zeboludki gryza!!!!!!przekonalam sie o tym na wlasnej piersi:baffled:

radze zachowac spokoj i opanowanie......... a moze wtedy zeboludek nie kapnie sie i nie bedzie mu sparwialo frajdy, wycie z bolu mamy:baffled:

reklama
o rety... nie straszcie... moja bez ząbków potrafi ugryźc... doprowadzając mnie niemalze do płaczu..a co bedzie z ząbkami:szok::szok::szok:

Piotruś i bez ząbków potrafi tak ugryźć, że gwiazdy w oczach widać ;-) a jak mu powiem: "ała, proszę mamusi nie gryźć" i wyjmuję cyca z buzi to jakiś dziwnie zadowolony :cool2:

Moj Mlody tez traktuje to, jako zachete do zabawy, jak zmaieniam glos na bardziej "stanowczy"...

Mnie cyce bolaly jak mnie mala lekko sciskala dziaslami. Z zebami nie wyobrazam sobie tej praktyki :-)

Ej dziewczyny a jak tam sprawy zebowe u Was nie chwalicie sie ani nic czyzby zeby sie zbuntowaly:confused: :confused: U nas jak nie bylo w paszczy nic tak nie ma :tak:

Ej dziewczyny a jak tam sprawy zebowe u Was nie chwalicie sie ani nic czyzby zeby sie zbuntowaly:confused: :confused: U nas jak nie bylo w paszczy nic tak nie ma :tak:

chyba czekaja do wielkanocy, wtedy beda sie wyluwac jak pisklaki;-):-)

ale chyba niedlugo cos ruszy, bo mamuski narzekaja na zarwane noce i tadkow-niejadkow:tak::tak:

po cichutku Sandra wyjawiła że Majeczka od dominique można zaliczyć do grona zębaczy tak więc:

Majeczko gratulacje z okazji wyklucia się ząbeczka:-)

reklama
Do góry