Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pytałam sie go o badania na toksoplazmoze, bo mam kota i psa, wiec mi zapisał, ale mowil ze to odpłatne i jak chce to moge sobie zrobic. A co do USG to mowil, ze mialam to około 10tyg, to teraz około 22tc, potem koło 30 (wtedy chce zrobic to 4D z jakimis badaniami u prof. Preisa w Gdansku (o tym mi gin mowil) i pozniej w 36tc, oczywiscie to takie wstepne plany, jesli wszystko bedzie (a bedzie
) ok
I tak pewnie sobie zrobie to z przyziernoscia itd za okolo 2tyg
Fajnie że z nami zostajeszhej dziewczyny
nie udzielalam sie ostatnio tutaj tak bardzo, bo czekalam na wizyte u lekarza i na usg zeby stwierdzono jak dlugo jestem w ciazy, bo byly pewne watpliwosci. Usg wszystko wykazalo, jednak na 100% jestem listopadoweczka, jest to dopiero 9 tydzien ciazy i wszystko jest w porzadku. Moj lekarz sie tylko troche zdziwil ze tak szybko po miesiaczce sie kiepsko czulam i ze tak szybko mi to przeszlo, bo od 6 tygodnia ciazy nie mam wogole mdlosci. Zwalczylam je imbirem - polecam. Ja kupilam w kapsulkach w aptece bo tak w naturalnej postaci to nie dawalam rady spozywac. Poza tym ze spie w dzien razem z moja coreczka, to nie odczuwam ze jestem w ciazy..... ale nie ma miejsca na narzekanie - zyc nie umierac:-)
;-):-)