Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja sie nie moge doczekac tego USG pierwszego
Nawet nie wiem czy jest wszystko ok i chodze jak na szpilkach jakos tak nie wiem czemu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na brzuszek tak az nie czekam, ale na pierwsze USG tak, bo dopiero wtedy sie dowiem czy wszystko ok i wtedy dopiero postanowilismy powiedziec rodzicom, znajomym i tak dalej, a ja najchetniej juz bym to wykrzyczała całemu swiatu ;-)![]()
Witam!
Ja po niespodziewanej wizycie u gina... Dziś w nocy obudził mnie jakiś dziwny ból brzucha. Trwał tylko chwilę, ale wystarczyło aby się przerazić. Nie poszłam do pracy i leżałam cały dzień.
Na szczęście wszystko ok. Lekarz powiedział, że widać zawiązkę płodu i serduszko.A ze zdjęcia usg wyczytałam, że maleństwo ma 11 mm, że to 7 tydzień i o ile dobrze rozumiem usg, t termin na 2 listopada... Tak przynajmniej wydaje mi się, że zrozumiałam z usg.
Jestem teraz na l4, a na wydzielinę przepisał mi nystatynę.
Uspokoiłam się!!!